Столи для кафе та барів у стилі Лофт 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Як підібрати стіл для кафе чи бару?

Для того, щоб ресторанний бізнес працював ідеально чітко, потрібно передбачити всі дрібниці. Це стосується дизайну інтер'єру. Оскільки найважливішу функцію в залі кафе чи ресторану виконує меблі для відвідувачів, так питання, які купити столи для кафе чи ресторану, вимагає найретельнішого розгляду.

Вибрати стіл для кафе або ресторану і визначити, які саме меблі найкраще підійдуть для приміщення, досить легко. При цьому потрібно просто відштовхуватись від відомих параметрів. У найкоротший список тих факторів, які сформують вимоги до меблів для кафе або ресторану, входять:

  • щоденна кількість відвідувачів;
  •  площа, планування, зонування приміщення;
  • стилістика інтер'єру.

У приміщенні, де завжди буває багатолюдно, найактуальнішими питаннями будуть компактність розміщення, мобільність меблів (якщо виникне необхідність зрушити або пересунути столи для кафе), легкість прибирання.

Той заклад, який не розрахований на "масового споживача", пред'являтиме, навпаки, більше вимог до дизайну та стилю. Естетичне враження, втім, не повинно бути на шкоду практичності (сліди від гарячих кухлів або сигарет, що впали з попільнички - це, звичайно, антуражу додасть, але скільки таких слідів витримають столи для ресторану, хоч би яким "атмосферним" був ресторан, паб чи таверна ?).

Навіть цей короткий огляд важливих факторів вибору показує, на що потрібно буде орієнтуватися при виборі столів для кафе та ресторанів. Очевидно, що варто враховувати:

  • кількість посадкових місць столу;
  • матеріал стільниці та опори столу;
  • зовнішній вигляд (форма, висота, конструкція опори столу).

Розглянемо докладніше, які тут можуть бути варіанти.

Ідеальний стіл: фактори вибору

За кількістю посадкових місць найпоширенішими є моделі, розраховані на 4-6 гостей. Якщо планується використовувати приміщення під проведення урочистих заходів, то вигідно купувати розсувні столи. На вигляд прямокутні столи традиційні і навіть "консервативні", а от круглі столики будуть виглядати більш елегантно.

Співвідношення естетики та практичності особливо важливе у виборі матеріалу. Так, металеві підстілля швидше відмиваються в процесі збирання і зносостійкіші, але метал поступається дереву в одному нюансі: класичний інтер'єр вимагає саме дерева. На щастя, сучасні технології дозволяють і натуральне дерево зробити "витривалим" (шпонування, обробка полімерними лаками та ін.).

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші