Консолі в стилі Лофт 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Консолі в стилі Лофт

Консоль - це елегантний, витончений і функціональний тип столиків, приверне увагу ваших гостей. Найчастіше їх можна знайти на вході в будинок, тому вони є ідеальним місцем, щоб задати тон і настрій ваших гостей. Консольні столи створюють стиль вашого будинку, яким ви зможете насолодитися, як ви ввійдете в свій будинок, а також забезпечують організований простір для зберігання речей на видному місці. Консолі додають симетрії і балансу будь-якого інтер'єру. Рекомендується використовувати консолі для оформлення невеликого і вузького простору.

Консольні столи мають універсальним потенціалом. Консольні столи бувають різних форм і оздоблень, але зазвичай відрізняються своєю унікальною висотою, виготовлені з різних матеріалів - з дерева, металу або скла. Розмір консолі вище журнального столика, але нижче комода, висота консольного столу зазвичай вище 75 см. Зазвичай вони використовуються для автономного розміщення біля стіни або у спинки дивана. Їх часто можна використовувати як обідній стіл, куточок для сніданку або туалетний столик в спальні.

Купити консоль ви можете на сайті loft-mebel.com.ua, або зверніться до відділення Укрсиббанку за номером, вказаним вгорі сайту, а також в розділі Контакти. Додатково до консолі ви можете замовити надставку, що дозволить вам оптимально використовувати вільний простір, розмістити все необхідне і підкреслити стиль вашого інтер'єру. Ви можете замовити Консоль з ящиками L-145 Loft Design власного виробництва або вибрати консолі від виробника Signal.

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші