Надставки для письмових столів в стилі лофт 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Надставки для письмових столів

Письмовий стіл — предмет меблів з категорії «маст хев» в робочому кабінеті. Особливо, якщо ви хочете організувати робоче місце так, щоб усi необхідне постійно було під рукою. Надставки для письмових столів — це вибір тих, хто користується в роботі великою кількістю різноманітних аксесуарів.

Призначення, функціональність

Надставка на стіл робить робочий простір набагато функціональнішим, зручнішим для виконання навчальних і робочих задач. На конструкції можна розміщувати літературу, канцелярські приладдя, годинник та інші аксесуари. Конфігурація може бути різною. Усе залежить від конкретної моделі і призначення предмета.

Переваги такий конструкції:

  • зручність, функціональність. Усi необхідні приладдя знаходяться буквально на відстані витягнутої руки. Це дозволяє краще зосередитися, менше відволікатися на сторонні предмети;
  • раціональна організація простору. Якщо у вас є надставка-органайзер, то кожна річ буде перебувати на своєму місці;
  • сувора систематизація документів, книг та канцелярских аксесуарів минімізує час на пошук потрібної речі;
  • різноманітність дизайнерських варіантів.

Надставки Loft Design: особливості продукції

Компанія Лофт дизайн займається виготовленням предметів меблів в стилі лофт. Їх відрізняє сувора геометрія, естетичний зовнішній вид і зручність. Матеріал виготовлення — ДСП Egger товщиною 18 мм, колір — чорний графіт.

Переваги використання ДСП:

  • невисока ціна. Виріб обійдеться значно дешевше, ніж аналоги з натуральної деревини;
  • вродливий зовнішній вид за рахунок міцного декоративного покриття;
  • можливість виготовлення надставок різного дизайну. Плита добре обробляється, з неї можна вирізати заготовки різного дизайну.

Як правильно встановити надставку на письмовий стіл

Для того, щоб робоче місце було комфортним по-справжньому, потрібно дотримуватися деяких правил:

  • використовуйте по максимуму природне освітлення. Для правшей вікно переважніше зліва, а для лівшей — з правою боку. Якщо вікно не виходить на південь, можна розташувати письмовий стіл безпосередньо перед ним;
  • ідеальне розташування письмового столу — як можна далі від двері;
  • надставку слід розташувати так, щоб вона не перегороджувала освітлення;
  • асимметричная модель встановлюється на стіл в єдиному екземплярі, симетричні можуть бути встановлені в протилежних кутах;
  • розташувати стіл потрібно таким чином, щоб усi розетки для підключення знаходилися поруч. А сусідство з опалювальним радіатором — далеко не кращий варіант.
Купити надставку на стіл, виконану в модному стилі лофт, можна в інтернет-магазині компанії Лофт ДизайнЗаявка на покупку товару потрапляє в обробку практично миттєво. Через 1-2 дні продукція буде вам доставлена за заявленою адресою. При цьому, ціна продукції цілком доступна, оскільки ви купуєте товар безпосередньо від виробника.
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші