Освітлення для інтер'єру в стилі Лофт  

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Освітлення в стилі лофт

Світильники в стилі лофт можуть бути абсолютно різними, використовуються не тільки в лофт, але і в інших інтер'єрах щоб внести індустріальну нотку. Лофт зародився в ХХ столітті і привніс в інтер'єри дух свободи, комфорту і оригінальності. Лофт люстри рекомендується використовувати з кількома джерелами світла або по одному і в різних куточках кімнати. В такому випадку приміщення стане затишним і добре освітленим. Відмінний варіант - розмістити прожектори, підвісні лампи і точкові джерела світла для максимального освітлення приміщення.

Підвісні світильники в стилі лофт

Універсальні підвісні люстри підійдуть в вітальню, їдальню і кухню. Дизайн таких люстр відрізняється деякими особливостями: лампа висить на шнурі або ланцюзі, який найчастіше можна відрегулювати по висоті, що дозволить вам зробити світ більш розсіяним або акцентувати увагу гостей в певних місцях інтер'єру. Для виготовлення таких ламп часто використовують натуральні матеріали - метал, дерево, скло і їх замінники.

Торшери в стилі лофт

Незважаючи на те, що торшери вже вийшли з моди, в інтер'єрах стилю лофт - цей вид світильників цілком доречний. Для приміщень в стилі лофт цілком підійдуть торшери вище 160 см. Альтернативний варіант класичного торшеру - незвичайні фігури, лампа фотостудії, вуличний ліхтар.

Трекове освітлення в стилі лофт

Для акценту на окремому об'єкті, наприклад, виставки або спального місця - встановлюють треки з кріпленнями, на яких тримаються світильники. Особливістю трекового освітлення є зміна положення джерел світла, концентрація або розсіювання світла. У ролі світильників можуть бути ліхтарі, прожектори.

LED освітлення в стилі лофт

Світлодіодне підсвічування практично повсюдно використовується в сучасних інтер'єрах. Воно створює ефект чарівництва, як ніби об'єкти ширяють у повітрі і світяться зсередини.

Підвісні багатолампові люстри в стилі лофт

Така люстра стане яскравим акцентом у вашому інтер'єрі і вся увага гостей буде направлена на неї. Різноманітні плафони мають оригінальні, неповторні форми. Багатолампові люстри мають різновиди, наприклад, люстра-канделябр, люстра-павук, люстра у формі квітів, грона з круглих плафонів. Найголовніша особливість підвісних багатолампових люстр - вони візуально збільшують простір, відрізняються практичністю і функціональністю.

Бра і настінні світильники в стилі лофт

Настінні світильники підійдуть для кімнат з будь-якою висотою стелі, дозволять створити спрямоване або розсіяне освітлення. Основна роль світильників бра - створити комфортне освітлення в зоні відпочинку, наприклад, для читання книги і приємного проведення часу перед сном. Правильно підібраний світильник разом з люстрою допоможе створити оригінальний ефект і підкреслити стиль сучасного інтер'єру.

Пристельові люстри в стилі лофт

На відміну від підвісних люстр, пристельові люстри кріпляться на стіну за допомогою стельового кола, вони не регулюються по висоті. Інтернет магазин Лофт Меблі пропонує вам неймовірне розмаїття пристельових світильників в стилі лофт. Незважаючи на свою протилежність, всіх їх об'єднує одне - вони грають основну роль у висвітленні квартири і всіх її приміщень. Від того, наскільки вдало підібрана така люстра, залежить настрій ваш і ваших гостей.

Громіздкі підвісні люстри візуально зменшують приміщення, тому для сучасних інтер'єрів з низькими стелями оптимальним варіантом стане накладна стельова люстра в стилі лофт. При покупці стельової люстри пам'ятайте, що вона повинна бути акцентом у вашому інтер'єрі, наприклад, світильник контрастного кольору або на тон світліше / темніше стане вдалим рішенням. Чим ширше кімната, тим більше повинен бути діаметр абажура. Залежно від ваших побажань, ви можете вибрати люстру в стилі лофт або модерн, з джерелами світла від однієї і більше десяти джерел світла, а також зі стандартним цоколем Е27 або з міньйоном Е14.

У нас ви зможете підібрати найкращі варіанти люстр для вашого інтер'єру, а якщо виникнуть питання - менеджери із задоволенням вас проконсультують по наявності, доставці, оплаті та гарантії.

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші