Опори для столів в стилі Лофт  

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Опори на замовлення в стилі лофт

В сучасному креативном світі опори для столів стали не тільки деталлю столу, але також можливістю реалізації ефектних, оригінальних ідей для оформлення інтер'єру. На зміну непримітним деталям, якими були опори в минулому, прийшли виразні масивні і стильні конструкції, які виражають унікальний смак власника приміщення.

Опори і каркаси для столів в стилі Лофт традиційно виготовляються з металевого профілю. Міцність цього матеріалу дозволяє реалізувати безліч дизайнерських рішень. З металу можна створити ніжки столу практично будь-який форми, не стримуючи свою фантазію.

Пропонуємо вашому увазі найбільш красиві моделі металевих опор для столів, по версії наших дизайнерів. В нашій колекції є опори, які можна використовувати як для письмового, так і для обіднього столу. Зараз дуже модно заповнювати офіси меблями в стилі Лофт. Ці меблі відрізняються практичностью, міцністю і в той же час легкістю конструкції. Столи можуть мати будь-яку форму стільниці: прямокутну, квадратну, круглу або навіть овальну. З допомогою форми можна зонувати простір, створити атмосферу інтер'єру, розставити акценти. Саму стільницю можна придбати у нас. Ми виготовляємо стільниці з ламинированного ДСП і масиву Ясена.

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші