Офісні тумби в стилі Лофт 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Офісні та мобільні тумби

Жоден житловий і офісний інтер'єр не обходиться без таких необхідних предметів, як тумби. Стиль лофт, який на сьогоднішній день є одним з найбільш модних і популярних, не є винятком з правил.

Тумбочки в лофт-інтер'єрі можуть бути самими різними: відкритими, закритими або комбінованими. Комбінований варіант - це поєднання відкритих полиць і частини, закритих за допомогою звичайних або розсувних дверцят. Доречні і мобільні тумби в стилі лофт, оснащені коліщатками. Це дозволить заощадити час при перестановці меблів.

Найголовніше в офісних тумбах - це гранична функціональність, ергономічність і простота. В нашій колекції ми зібрали тумби різного призначення, що обумовлює їх різноманітні конструкції, так як сучасні тенденції меблевого ринку - це мінімалізм, практичність і відкритість, простота форм і натуральність матеріалів. Наші офісні тумби виготовляються з якісного ламінованого ДСП з кольорами під деревину з вираженою текстурою і металу. Всі матеріали пройшли екологічну сертифікацію не тільки як кінцевого продукту, але за сертифікати екологічної чистоти виробництва. Ми дбаємо про навколишнє середовище. Офісні тумби Лофт Дизайн служитимуть вам довгий час, а мінімалістичний функціональний дизайн в поєднанні з натуральними кольорами ніколи не вийдуть з моди.

Тумби, виконані в стилі Лофт, доступні людям будь-якого рівня достатку, так як приналежність меблів до того чи іншого цінового сегменту залежить від застосовуваних матеріалів.

Замовляйте офісні тумби в нашому інтернет-магазині

Компанія Лофт Дизайн пропонує сучасні тумби для офісу, які допоможуть вам створити унікальний нестандартний інтер'єр. Предмети меблів, які реалізує наша компанія, відрізняє чудова якість, незвичайний і естетичний дизайн, а також розумні ціни, привабливі для покупця. Простий і зрозумілий дизайн сайту Loft Mebel допоможе вам швидко визначитися з вибором потрібного предмету меблів. А співробітники фірми зроблять все можливе, щоб ви отримали покупку якомога швидше!
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші