Консоль з ящиками L-145 Хром Loft Design

Модель:
143932

7 990 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Консоль з ящиками L-145 Хром Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал корпусу: ДСП+метал
Матеріал фасаду: ДСП
Тип: Тумба для телевізора
Матеріал: ЛДСП
Направляючі ящика : Телескопічні
Ширина, см: 145
Висота, см: 75
Глибина, см: 40
Вага, кг : 50
Установка: На ніжках
Кількість шухляд: 3
Консоль L-145 це витончений пристінний столик, на якому можна розмістити різні предмети і буквально за кілька хвилин зробити інтер'єр по-справжньому унікальним.

Консоль з шухлядами L-145 від компанії LoftDesign витримана в стилі Лофт. Виріб поєднує функціональність, зовнішню витонченість і строгість ліній, властиву індустріальному інтер'єру. Головна особливість меблів - їхня універсальність. Консоль органічно впишеться в інтер'єр як офісного, так і житлового приміщення. Її можна використовувати як тумбу під телевізор або тумбу у вітальню чи передпокій. У спальні з неї в поєднанні з дзеркалом вийде чудовий туалетний столик. Простора стільниця дасть змогу розмістити безліч речей. Висувні шухляди з телескопічними направляючими дуже зручні для зберігання малогабаритних речей.

Тумба консолі виконана з преміального ЛДСП серії One World товщиною 16 мм. На робочих поверхнях використовується кромка ПВХ завтовшки 2 мм. Консоль має три висувні шухляди. Шухляди рухаються на телескопічних напрямних. Фасади оснащені металевими ручками-скобами. Каркас виготовлено з металевих труб профілем 40*20, 20*20 і 15*15 мм. Збірка здійснюється за допомогою гвинтів. Внизу опор встановлені регульовані ніжки, для того, щоб можна було виставити консоль на нерівній підлозі. Консоль має дуже солідний і сучасний вигляд.

Розміри тумби:
Ширина 1450 мм
Глибина 400 мм
Висота 750 мм.

Висота до стільниці - 680 мм.

Розмір ніші - 1370 × 312 мм

Ви можете купити Консоль з ящиками L-145 Хром Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Консоль з ящиками L-145 Хром Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари