Журнальні столики в стилі Лофт 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Журнальні столики в стилі «лофт»


Стиль «лофт» в офісних та житлових інтер'єрах стає все більш затребуваним і популярним. Це стиль, який об'єднує в собі рішення, характерні для таких, здавалося б, несумісних напрямків, як класика, хай-тек або модерн. Найчастіше в стилі лофт обставляють вітальні і офіси. Природно, в будь-якому такому приміщенні не обійтися без журнального столика.

Журнальний столик це важлива деталь інтер'єру, адже як правило знаходиться посередині кімнати на самому видному місці. В офісах журнальні столики повинні перебувати в так званій зоні очікування. На ньому можна розмістити каталоги продукції, журнали і частування.

Особливість меблів, використовуваної в лофт-інтер'єрах - це практичність, простота і навмисна грубість фактури. Стільниці столів часто бувають потертими, штучно постареним. Вони створюють враження незабарвленого металу або не дуже добре обробленої деревини. Але це саме «враження», Насправді це - дизайнерські прийоми, характерні для стилю відрізняються гарною якістю, міцністю і екологічною безпекою. Метал - найпопулярніший матеріал для стилю лофт. Він дозволяє створювати прості, надійні і в той же час не захаращують житловий простір конструкції. Такі меблі прекрасно підійдуть для вітальні в «горищному» стилі, балкону або передпокою.

Журнальні столики від торгової марки Loft Design мають міцний металевий каркас і стільниці з ДСП з кольорами, що імітують дерево благородних порід. Ці столики прості, надійні і елегантні. Меблі Loft design виготовляється на сучасному обладнанні з числовим програмним забезпеченням, що мінімізує людський фактор та гарантує стабільно високу якість продукції. Ми постійно розширюємо лінійку нашої продукції і сподіваємося, що журнальні столики (новинки 2017 року) припадуть до смаку нашим покупцям.

Купити журнальний столик ви можете на сайті, або зателефонувати менеджеру магазину, і він з радістю допоможе вам у виборі столика. Також до журнального столика ви можете придбати зручні, м'які і стильні крісла в каталозі м'яких меблів.
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші