Журнальний столик L-5 slider Loft Design

Модель:
143519

4 390 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Журнальний столик L-5 slider Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Ширина, см: 95
Висота, см: 45
Глибина, см: 54
Особливості : Підйомна стільниця
Вага, кг : 23.5

L-5 slider від компанії Loft Design - це журнальний столик з унікальною підйомною конструкцією, яка дозволяє трансформувати його в робочий стіл або компактний обідній стіл, коли ви відпочиваєте на дивані. Ви можете легко насолоджуватися роботою з ноутбуком або їжею перед журнальним столиком з підйомною стільницею, оскільки стільниця фіксується на оптимальній висоті Під стільницею є місткий простір для зберігання різних предметів: настільних ігор, іграшок, посуду, закусок і т.д. Відкрита полиця внизу також дуже функціональна, - на неї можна складати використаний посуд, подушки, плед, журнали та книги.

Журнальний столик L-5 slider виготовлений з ламінованого ДСП з гарним забарвленням, що імітує текстуру дерева дорогих порід, та металевої холоднокатаної труби. Надійний підйомний механізм дозволяє рухати стільницю з предметами, що знаходяться на ній. Він працює плавно та безшумно. У розкладеному вигляді навантаження на стільницю має бути не більше 10 кг.

Висота столика у розкладеному вигляді становить 675 мм.

Столик оснащений регульованими ніжками, які захищають покриття від подряпин і дозволяють виставити його на нерівній підлозі.

Журнальний столик L-5 slider поєднується практично з будь-яким стилем інтер'єру: лофт, модерн, скандинавський. За ним зручно перекушувати, читати, писати та працювати у своїй вітальні, що робить його ідеальним багатофункціональним предметом меблів для обмеженого простору, наприклад, у невеликих квартирах чи офісах.

Палітра кольорів:

Ви можете купити Журнальний столик L-5 slider Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Журнальний столик L-5 slider Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Максим 12.11.2023

Цікавить висота від полу до нижньої полиці. Чи проходить там робот-пилосос.

Олексій Анатолійович 15.08.2023

Вкажіть, будь ласка, яка висота стола у розкритому вигляді?

Ответ продавца

В розкладеному вигляді висота столику становить 67,5 см. Ми добавили цю інформацію в опис. Дякуємо за звернення.

Карина 05.06.2023

Столик практичний та зручний. Економить місце, працювати доволі зручно коли у розібраному стані

Аліна Куб 01.06.2023

Гарний та якісний столик. Відправляли новою поштою, спаковано вже добре, в комплекті все було та зрозуміло по монтажу.
Менеджер дуже привітний

Ольга 14.04.2023

Хороший столик. Собрал муж ориентировочно за пол часа или чуть больше. Были побаивания по поводу механизма что поднимает столешку, но с этим не было никаких проблем. Столик удобный и практичный, выходит как 2в1

Петр Станиславович 06.04.2023

Хороший, добротный столик. Оправдал себя на все 100.

Іветта 29.03.2023

Модель практична, монтажем займався брат - ніби не важко)

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари