Журнальний столик Йорк Loft Design

Модель:
144765

2 090 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Журнальний столик Йорк Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ЛДСП
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Форма: Кругла
Ширина, см: 40
Висота, см: 57
Глибина, см: 40
Журнальний столик Йорк від компанії Loft Design - це цікава і компактна модель, виконана в стилі лофт. Легко впишеться в будь-яке дизайнерське рішення вашого інтер'єру. Його також можна використовувати, як кавовий столик у будь-якій зоні будинку. Компактність і невелика вага дасть змогу запросто його переміщати в зручне для вас місце.

Столик виготовлений із трьох металевих опор, стільниці та нижньої полиці. Опори - це металеві труби товщиною 25х25 мм. Метал пофарбований у чорний колір, методом порошкового напилення. Завдяки такому покриттю поверхня металу має більш естетичний вигляд і тривалий термін служби. В основі встановлені регульовані ніжки. Вони дадуть змогу компенсувати всі нерівності поверхні, а також захистять від виникнення подряпин і потертостей на поверхні підлоги. Стільниці виготовлені з ЛДСП товщиною 16 мм. Діаметр верхньої стільниці становить 40 см, а нижньої 30 см. Нижня поличка оформлена в кольорі антрацит. З представлених кольорів ЛДСП ви зможете вибрати саме той, який підійде під ваш інтер'єр. Для створення журнального столика використовували якісні та міцні матеріали. Рекомендуємо вберігати журнальний столик від вологи і високих температур, щоб він довгий час зберігав свій первинний зовнішній вигляд.

Журнальний столик Йорк - це той самий елемент інтер'єру, який матиме актуальний, гармонійний вигляд і додасть особливого шарму дизайну. Також він матиме чудовий вигляд у вітальні будинку, в приймальні офісу або салону краси.

Ви можете купити Журнальний столик Йорк Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Журнальний столик Йорк Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Яна 13.06.2024

Столиком дуже задоволені. Якість на вищому рівні, зібрали вдома без проблем. Рекомендую!

Ответ продавца

Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже приємно, що вам сподобався столик. Звертайтесь будь ласка ще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари