Фильтровать

Стільці в стилі Лофт  

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Особливості стільців в стилі лофт

Стиль лофт популярний в творчої середовищі, адже занедбані приміщення фабричних і заводських складів зараз перетворюються в арт-простору, офіси для компаній з креативными напрямками діяльності, паби і концептуальные бари. Для таких територій потрібна особлива меблі, яка буде відповідати їх стилю. Оптимальний варіант – стільці, виконані по основним канонам лофта.

Така меблі розроблена для активних, цілеспрямованих і созидательных особистостей. Стільці в стилі лофт – поєднання сучасності і практичності, етнічних і бунтарских елементів. Вони завжди функциональны, універсальні, не перегружают простір і створюють унікальну атмосферу волі.

Головні критерії стільців в стилі лофт

В них поєднується цілий ряд достоїнств:

  • Лаконічні форми. Вони завжди гранично прості, тому така меблі добре впишеться і в стиль мінімалізм.
  • Акцент на зручність. Розкіш і химерність не важливі. Головне, щоб Модель була комфортною для сидить.
  • Мобільність. Усi стільці легкі, компактні, без праці переносяться в інше місце без втрати актуальності.
  • Універсальність. Стиль лофт в меблів добре поєднується з хай-теком, де домінують інновації, модерном або минимализмом.

Лофт вимагає максимум вільного простору. Тому стільці просто загубляться на тлі вычурного килима або великого кількості меблів. Їм знайдеться застосування всюди, де є багато місці – в вітальні, арт-території, коворкинг-платформі, на терасі або балконі.

Меблі в стилі лофт дивує грубими, небрежными формами і відсутністю декору. Вона гранично проста і практична. Саме така потрібна творчому людині і тому, хто любить максимум волі. Вона не відволікає від робочих задач, дозволяє зосередитися на важливому і заодно створити гармоничную, оригінальну обстановку, яка сподобається гостям.

Для виробництва стільців в стилі лофт використовують максимум натуральних матеріалів. В основному, це деревина або метал. Дерево обробляють спеціальними складами для стійкості до вологи. Металеві каркаси отделывают порошковой фарбою, щоб захистити від корозії. В підсумку, усi вироби стають надійними і долговечными.

В асортименті є високі стільці зі спинками і підставками для ніг. Такі відмінно підходять для барных стійок. Можна вибрати також функціональні табурети, які прикрасять обстановку квартири або будинки.

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші