Стілець FIFTIES bar в стилі Лофт

Модель:
141482

4 971 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець FIFTIES bar

Виробник: Краска
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стіл барний
Матеріал: Метал, порошкове фарбування
Матеріал сидіння: Штучна шкіра
Ширина, см: 400
Висота, см: 1050
Глибина, см: 450
Гарантія: 6 місяців

Опис барного стільця

FIFTIES bar - барний стілець, виконаний з металу в стилі 50-х років минулого століття. Відрізняється від інших барних стільців тим, що він зручний і дуже компактний. Справжній індустріальний стиль, підійде як для будинку так і для громадських приміщень (бари, кафе, ресторани). Стілець забарвлений зносостійкого порошковою фарбою, а сидіння і спинка виконані з якісної штучної шкіри.

Матеріали і розміри моделі

Матеріал каркаса - метал, пофарбований порошковою фарбою чорного кольору. Спинка і сидіння м'які, оббивка зі штучної шкіри. Розмір: 400х450х1050 мм.

Ви можете купити Стілець FIFTIES bar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець FIFTIES bar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари