Полиці настінні в стилі лофт 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Полки настінні в стилі лофт

При всій простоті, стиль лофт досить складний і вимагає ретельного продумування. Предмети меблів, полиці настінні, обробка віконних рам, стін і стель повинні органічно поєднуватися між собою. При цьому, в «горищний» інтер'єр відмінно вписуються сувеніри та інші декоративні вироби, які надають приміщенню затишний і неповторний вигляд.

Особливості стилю

Якщо буде потрібно описати концепцію стилю в декількох словах, - це буде: «як можна більше простору при мінімумі перегородок». Стиль зародився в США. Промислові підприємства переносилися за місто, а порожні заводські приміщення перероблялися в житлові квартири. Класичний лофт - це поєднання цегляної кладки стін, бетонних стель, відкритих комунікацій і вентиляційних систем з ультрасучасної технікою, поверхнями з металу і красивими аксесуарами. Абсолютно різнорідні предмети створюють в цілому гарний, оригінальний і, найголовніше, гармонійний інтер'єр.

Меблі, полиці в стилі лофт і їх специфіка

Одна з концепцій стилю - використання меблів «з історією». Тому вітаються штучно зістарені матеріали. Допускається будь-яка конфігурація, в тому числі, найскладніша і неправильна. Будь-якя недосконалість або навмисна вада роблять дизайн ще більш оригінальним і неповторним. Речі повинні бути грубо обробленими, простими до примітивності і виглядати не зовсім новими.

Крім форми настінної полки, можна поекспериментувати з відтінками і текстурами. Так, дерев'яні поверхні можуть бути ідеально гладкими, а металеві деталі - спеціально постареним, з іржавими ділянками і нерівномірним фарбуванням.

Яскраво забарвлені навісні полки послужать в інтер'єрі нейтральних тонів акцентними деталями, зроблять його більш живим і рельєфним. Повторення одних і тих же відтінків в предметах меблів дозволяє створити єдиний закінчений простір. Аналогічний ефект досягається, якщо використовувати фарби, що імітують метали. Нанесені на поверхню полиці з ДСП написи стилізують їх під матеріал для вантажних ящиків. Все це відмінно вписується в концепцію стилю.

Різновиди настінних полиць

Розрізняють 2 різновиди полиць на стіни:
  • конструкції, закриті з трьох сторін;
  • відкриті вироби, з мінімальною кількістю обмежених площин.
За місцем установки виділяють класичний (лінійний) варіант і кутові вироби.

Закриті моделі обмежені з трьох боків, а спереду закриті склом. Вони відмінно годяться для розміщення книг. Щоб полки не дивився занадто громіздко і не захаращували простір, їх доцільно розміщувати на різних рівнях.

Відкрита легка полка на металевих кронштейнах зручна, функціональна і, в той же час, не захаращує простір. Вона ж дозволяє акцентувати увагу не на конструкції як такої, а на її вміст.

Де купити настінну полицю loft

Студія меблів Лофт Дизайн пропонує купити навісну полицю з ДСП і металу. Варіанти відтінків останнього: сріблястий або чорний. ДСП представлений 4 варіантами кольорів з реалістичною імітацією текстури деревини. Кріплення йде в комплекті з полицями. Товари, представлені в каталозі, є в наявності. Доставка за заявленою адресою займає 1-5 днів, в залежності від вашого місця розташування.

Доповнення в стилі лофт

Також до настінної полиці ви можете підібрати і письмовий стіл для роботи, надставку для оптимізації робочого простору, тумбу для документів і принтера, все є в одному кольорі з чотирьох на вибір, що підкреслить смак і уподобання господаря і буде радувати вас кожен день! Щоб зробити замовлення, виберіть товар, натисніть кнопку КУПИТИ або можете зв'язатися з особистим консультантом, і ми підберемо для вас найкращі поєднання меблів.
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші