Стільці для кафе та барів 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Особливості стільців для кафе

Стільці для кафе та ресторанів повинні створювати атмосферу, бути зручними для відвідувачів та не захаращувати простір.

Важливі моменти:

  • Стиль. Стільці мають наголошувати на тематиці закладу, доповнювати загальну концепцію. Наприклад, для барів, оформлених у стилі ганьби-тік, підійдуть вироби виконані з пластику та металу.
  • Функціональність. У невеликих ресторанах стільці із високими спинками допомагають розмежовувати простір, створювати ізольовані зони для відвідувачів без встановлення додаткових перегородок.
  • Практичність. Для столових та літніх міні-кафе краще вибирати недорогі пластикові стільці, які легко очищаються від забруднень та нейтральні до будь-яких умов експлуатації. Для вуличних кафе та закладів із великим потоком відвідувачів можна вибрати стільці з металу або ротанга.
  • Якість. Вироби повинні бути зносостійкими, стійкими та комфортними. Краще віддавати перевагу міцним матеріалам: дереву та металу.
Ми пропонуємо великий вибір табуретів та стільців з м'якими та жорсткими сидіннями, конструкції на металевому каркасі зі спинкою та без. Оббивка виконана з екошкіри, є моделі з тканинними сидіннями.
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші