Стілець барний BS-2 Ясен Loft Design

Модель:
055527

2 540 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець барний BS-2 Ясен Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Барний табурет
Матеріал сидіння: ДСП
Матеріал ніжок: Масив Ясена
Ширина, см: 34,4
Висота, см: 74
Глибина, см: 34,4
Вага, кг : 9
Гарантія: 12 місяців

Стілець барний BS-2 Ясен від виробника Loft Design - це стильна і оригінальна модель стільця в стилі Лофт. Він складається з надійного цільнозварного каркаса і сидіння з масиву дерева Ясен. Завдяки зетобразной формі каркаса стілець виглядає модно і витончено. Тим не менш конструкція стільця дуже стійка і витримує вагу до 160 кг. Стілець має поперечину для ніг, які знаходяться на оптимальної висоті, що забезпечує зручність сидіння людини. BS-2 - це красива, надійна і стильна модель стільця, яка підійде для будь-якого інтер'єру в стилі Лофт або Модерн.

Каркас стільця виготовлений з металевої труби з профілем 25*25 мм. Товщина стінки труби 1,2 мм. Внизу каркаса є пластикові заглушки, захищають підлога від дряпання.

Сидіння виготовлено з масиву дерева Ясен товщиною 22 мм. Воно прикріплюється до каркасу за допомогою гвинтів і шестигранника, котрий йде в комплекті.

Розміри барного стільця BS-2 Ясен:

Ширина - 344 мм
Глибина - 344 мм
Висота - 760 мм.

Ви можете купити Стілець барний BS-2 Ясен Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець барний BS-2 Ясен Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Віталій 17.08.2023

Надивившися купу відео на ютубі про коктейлі і барну культуру стукнуло в голову зануритися в це і облаштувати вдома мінібар. По перше хочу сказати з приводу дерева, не жалкуйте коштів на нього, це дуже круто виглядає і дуже приємно користуватися такими меблями, усі звертають на це увагу, це точно і 100% це круто. Загалом замовив такі вироби: стілець барний BS-2 3шт, стіл барний BS-125, стелаж Сінгл5-120см та полиці PL2 на 32 міліметра. Усіма виробами дуже задоволений, усе робити з натурального дерева (з дерева дорожче вийшов стіл, так як не було такої позиції, але я настояв). Лише полиці із ДСП, якість ДСП на висоті, але все одно рекомендую деревину бо це крутіше))
Монтаж усіх виробів простий, лише із полкою важкувато, як ніяк сверлити стіну, але то окей. Так от тепер я і готую коктейлі у себе вдома, сам куштую і гостей пригощаю, усі задоволені)
Стелаж я використовую як бар для пляшок, дуже зручно і полиці це легко витримують. Лише хотів би запропонувати вам щось по типу такого стелажа, але із багатьма невеликими квадратними ячейками, аби круто зберігати вино лежачи, я б таке залюбки купив у вас, бо якість у вас дійсно на висоті і робити в іншому місці і не хочу вже)
Відгук вже і так доволі великий, тому ще раз дякую за мегакруту роботу та дуже високу якість, бажаю вам успіхів та процвітання.
П.С. Я лінивий, тому цей відгук просто скопіюю під усі вироби що придбав=)

Ответ продавца

Доброго дня, дякуємо за такий розгорнутий відгук, щодо нашої співпраці. Завжди готові підказати, та втілити у реальність ваші побажання. Звертайтесь до наш ще.

Максим К 02.06.2023

Задоволені якістю металу та дерева.
Користуємося та рекомендуємо виробника

Ольга 18.01.2022

Купила эти стулья из ясеня, они самые крепкие и качественные))

Ответ продавца

Ольга, благодарим вас за отзыв! Обязательно обращайтесь к нам еще. Отличного дня.

Ольга 10.11.2021

Деревянные стульчики - самые лучшие. Я в восторге!)) Такие прочные, и очень красивые!

Ответ продавца

Ольга, мы очень рады, что вы довольны покупкой барных стульчиков. Обращайтесь к нам еще. Мы можем подобрать вам и другую мебель в таком же цвете)

Раиса 23.10.2021

Стульчики отличные, вот только везли чуть дольше, чем я ожидала, но ничего страшного. Стульчики украсили мою кухню, спасибо.

Ответ продавца

Раиса, благодарим вас за отзыв. Нам важно знать, что вы довольны покупкой. Обращайтесь.

Олена 21.09.2021

Такі круті стільці зі справжнього дерева, кожен день радують відвідувачів своєю простотою та зручністю! Дякую.

Ответ продавца

Олена, дякуємо вам за відгук. Нам приємно отримувати такі відгуки. Звертайтесь до нас ще.

Влад Давидовский 15.07.2021

Стулья просто пушечные! С деревянными сидухами реально ОГОНЬ. Берите дерево. серьезно. не разменивайтесь на дсп. Дерево+металл черный это ТОП!!!

Ответ продавца

Здравствуйте, благодарим вас за отзыв) Мы рады, что вы довольны покупкой и ее качеством. На сайте Лофт Мебель вы также можете приобрести кресла, столы и стеллажи из настоящего дерева, это гарантия хорошего самочувствия и здоровья. Обращайтесь!

Валерий 01.07.2021

Раньше покупал всю мебель из ДСП, но вот разок решил помажорится и купить в дереве. Это просто космос, совершенно другой уровень! Металлический каркас цельносварной, крепкий. Также отмечу тот факт что было в наличии, не пришлось ждать, спасибо за вашу работу. Обязательно в скором времени закажу у вас барный стол в дереве!

Олена 02.06.2021

Стілець доволі міцний та якісний. Чорний колір металу, додає привабливості. Сидіння з дерева, теж дуже добре пасують.
Хочеться підкреслити, що стілець пакують дуже добре, все приїхало ціле. Дякую

Ответ продавца

Дякуємо за відгук! Ми раді, що ви задоволені якістю та дизайном стільця. Звертайтеся знову!

Мирослава 15.04.2021

Заказали стулья к барноу столу, очень круто смотрятся с деревянными сидушками. В сборке очень простые.

Ответ продавца

Благодарим Вас за оставленный отзыв)) Рады знать, что вы довольны покупкой! Обязательно обращайтесь к нам еще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари