Барний стіл BS-125 Loft Design

Модель:
055528

4 390 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Барний стіл BS-125 Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 125
Висота, см: 110
Глибина, см: 57
Особливості : Регульовані ніжки
Вага, кг : 20
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Барний стіл BS-125 від виробника Loft Design - це збільшена модифікація BS-110. За цим барним столом може вільно розміститися 4 людини. Глибина столу дозволяє розміститися навпроти один одного.

BS-125 - прекрасне рішення для організації обідньої зони в офісі або стильної сучасної кухні. Як правило в офісі небагато місця, щоб розташувати обідній стіл зі стільцями. До того ж, подібні предмети кілька недоречні в робочому інтер'єрі. Барний стіл завдяки більш високій конструкції нібито зонує простір і швидше асоціюється не з кухнею, а столиком в кафе. Це місце для перерви на обід або чашечку кави. Він створює затишок і не заважає робочій атмосфері. Розмір барного столу BS-125 дозволяє розмістити до 5 людей одночасно.

Увага: Барні стільці в комплект до столу не входять.

Стіл складається з разбірного металевого каркасу і товстої солідної стільниці з ламінованого ДСП. Внизу є перекладина для ніг, а під стільницею є продольна балка для підтримки стільниці. Стіл тримається дуже міцно і не хитається ні в одному напрямку завдяки своїй продуманій конструкції. Регульовані ніжки дозволяють виставити його на нерівній підлозі.

Металевий каркас виготовлено з квадратної металевої труби 25*25 мм. Товщина стінок труб - 1.2 мм. Збірка каркасу здійснюється за допомогою гвинтів з головкою під шестигранник, які йдуть в комплекті.

Ви можете купити Барний стіл BS-125 Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Барний стіл BS-125 Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Віталій 17.08.2023

Надивившися купу відео на ютубі про коктейлі і барну культуру стукнуло в голову зануритися в це і облаштувати вдома мінібар. По перше хочу сказати з приводу дерева, не жалкуйте коштів на нього, це дуже круто виглядає і дуже приємно користуватися такими меблями, усі звертають на це увагу, це точно і 100% це круто. Загалом замовив такі вироби: стілець барний BS-2 3шт, стіл барний BS-125, стелаж Сінгл5-120см та полиці PL2 на 32 міліметра. Усіма виробами дуже задоволений, усе робити з натурального дерева (з дерева дорожче вийшов стіл, так як не було такої позиції, але я настояв). Лише полиці із ДСП, якість ДСП на висоті, але все одно рекомендую деревину бо це крутіше))
Монтаж усіх виробів простий, лише із полкою важкувато, як ніяк сверлити стіну, але то окей. Так от тепер я і готую коктейлі у себе вдома, сам куштую і гостей пригощаю, усі задоволені)
Стелаж я використовую як бар для пляшок, дуже зручно і полиці це легко витримують. Лише хотів би запропонувати вам щось по типу такого стелажа, але із багатьма невеликими квадратними ячейками, аби круто зберігати вино лежачи, я б таке залюбки купив у вас, бо якість у вас дійсно на висоті і робити в іншому місці і не хочу вже)
Відгук вже і так доволі великий, тому ще раз дякую за мегакруту роботу та дуже високу якість, бажаю вам успіхів та процвітання.
П.С. Я лінивий, тому цей відгук просто скопіюю під усі вироби що придбав=)

Ответ продавца

Доброго дня, дякуємо за такий розгорнутий відгук, щодо нашої співпраці. Завжди готові підказати, та втілити у реальність ваші побажання. Звертайтесь до наш ще.

Інна Бондаренко 14.07.2023

Спасибо огромное, стол шикарный, спасибо за все за качественный товар, за доставку, за сервис, за вежливых сотрудников. Будем выбирать мебель ещё на Вашем сайте, очень довольны и качеством и отношением к покупателям.

Ответ продавца

Благодарим за отзыв! Мы передадим его нашим вежливым сотрудникам). Всего наилучшего!

Олег 05.06.2023

Для кухні - відмінний варіант.
Плюси:
Стільці залазять під стіл - економія місця.
Прикольно пити коктейлі, ніби як у барі, через висоту столика
Мінуси:
Бармен не йде у комплекті, доводиться самостійно робити)

Альона 20.04.2023

Цей барний стіл - просто вогонь)
Брала колір Горіх Модена, усім раджу саме його)
Столик привез кур'єр НП десь об 10 ранку. Спочатку хотіла дочекатися мужа з роботи аби він зібрав, але не вийшло дочекатися так як цікавість взяла гору) Коротше, зібрала я його самостійно, десь за годинку (тут варто примітити, що для мене це був перший досвід, думаю муж би впорався мінімум втричі швидше)
Якістю я повністю задоволена, тому замовлення на барні стільці вже оформлено=)

Віталій 06.04.2023

Замовляв десь два місяці тому. Взагалі, виробом задоволений. Якість на висоті. Доставка трошки дорога, тому -зірка

Виктор 17.01.2022

Отличный столик, всем доволен.

Ответ продавца

Виктор, благодарим вас за отзыв! Обязательно обращайтесь к нам еще. Отличного дня!

Виктория 09.11.2021

Хороший стол, только оказался чуть темнее, чем на фото) Но ничего, так даже лучше. Мне все нравится.

Ответ продавца

Виктория, благодарим вас за отзыв. Обращайтесь к нам еще.

Максим 22.10.2021

Это замечательный стол, с подставкой для ног еще и удобный. У вас очень красивая цветовая гамма, долго выбирал. Остановился на цвете Дуб Палена, он самый нейтральный и смотрится дорого. Спасибо.

Лариса 20.09.2021

Заказала такой стол в цвете Орех Модена в бар. Собрала по инструкции быстро и легко. Качество отменное, со стульями bs-2 смотрится хорошо. Спасибо за качество и отличную скорость обслуживания!

Ответ продавца

Лариса, благодарим вас за отзыв! Мы рады, что вы остались довольны качеством покупки и качеством обслуживания. Обязательно обращайтесь к нам еще.

Іринка 30.07.2021

Замовляли стіл в кухню. В наявності було все,ще й залишилися саморізи. Запакований надійно, плюс картонка і пінопласт. Складати легко, інструкція зрозуміла. Порадували дуже швидка доставка та якість. Дякую!

Ответ продавца

Ірина, дякуємо вам за відгук на барний стіл BS-125. Ми раді, що ви задоволені покупкою. Звертайтесь до нас ще!

Барбер 06.07.2021

Понравился супер стильный современный вид стола! Заказ домой. доставили не сразу. за мистом есть конечно этот грешок . все быстро собрал без проблем. хочу отметить надежную упаковку.

Ответ продавца

Благодарим за ваш отзыв! Обращайтесь!

Олена 05.07.2021

Відмінний барний стіл. Замовила в кольорі Дуб Палена, а до нього стільці bs-2 в такому ж кольорі. Дякую за те, що є можливість підібрати все в одному кольорі.

Ответ продавца

Олена, дякуємо за ваш відгук. Інтернет-магазин Лофт Меблі саме створений для того, щоб ви змогли підібрате саме те, що шукаєте. Звертайтесь ще!

Юра С 07.06.2021

Качественное изделие. Доставка 4 дня в Киев, долговато, но не так дорого.
Собрал относительно быстро. В комплект брал еще стульчики. Обслуживание на 5+.
Благодарен!

Гарик 01.06.2021

Столом доволен, стулья БС2 подходят идеально

Галина Шевченко 14.04.2021

Делали обьемный заказ в заведение, интернет-магазин не подвел.
Все сделали быстро и качественно.
Кстати, цвет венге очень красивый.

Ответ продавца

Благодарим Вас за оставленный отзыв)) Рады, что вы довольны сервисом нашего магазина)) Обязательно обращайтесь к нам в будущем!

Ильин Вадим 08.04.2021

Заказывал столик, отправили быстро.
Немного подвел перевозчик, при получении проверил все места, повредили столешку. Отказался от посылки. Связался с продавцом, заменили оперативно.
ПРОВЕРЯЙТЕ все посылки при получении

Ответ продавца

Благодарим Вас за оставленный отзыв! Очень хорошо, что Вы проверили изделие при получении!!! Мы всегда предупреждаем о том, что при получении нужно осматривать не только коробки, но и изделие Внутри, особенно ДСП! В работе с любой службой доставки это необходимо обязательно выполнять. При обнаружении какого-либо повреждения от посылки можно отказаться. В таких случаях мы всегда на замену высылаем новое изделие на замену!

Абрамов Вадим 25.03.2021

Красивый, хороший барный столик. Сборка без особого труда, все необходимое в комплекте. Пользуемся и радуемся!

Ответ продавца

Дякуємо за Ваш відгук! Звертайтеся ще!

NikitОS 04.03.2021

Покупал стол для кухни. Столешка орех и матовые ноги черные это просто ПУШКА!!! Подумаю м б докуплю стулья к столу. Как альтернатива скучным столам, барный стол топ. А особенно лофт.

Ответ продавца

Спасибо за Ваш отзыв, обращайтесь!)

Віталій 16.02.2021

Очень хороший столик. Используем в компании в обеденный перерыв, очень удобно и места немного занимает

Ответ продавца

Спасибо Вам за отзыв)) Очень приятно, что вы довольны столиком)) Обязательно обращайтесь к нам ещё! В комплект к столику у нас можно подобрать барные стулья)

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари