Фильтровать
Виробник
Тип люстри
Призначення люстри
Стиль світильника
Кількість джерел світла
Тип цоколя світильника
Матеріал плафона світильника
Спрямованість світла
Максимальна потужність світильника, Вт
Комплектація лампою світильника
Колір плафона світильника
Колір основи світильника
Джерело світла

Бра і настінні світильники в стилі Лофт  

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Освітлення в стилі лофт

Світильники в стилі лофт можуть бути абсолютно різними, використовуються не тільки в лофт, але і в інших інтер'єрах щоб внести індустріальну нотку. Лофт зародився в ХХ столітті і привніс в інтер'єри дух свободи, комфорту і оригінальності. Лофт люстри рекомендується використовувати з кількома джерелами світла або по одному і в різних куточках кімнати. В такому випадку приміщення стане затишним і добре освітленим. Відмінний варіант - розмістити прожектори, підвісні лампи і точкові джерела світла для максимального освітлення приміщення.

Бра і настінні світильники в стилі лофт

Настінні світильники підійдуть для кімнат з будь-якою висотою стелі, дозволять створити спрямоване або розсіяне освітлення. Основна роль світильників бра - створити комфортне освітлення в зоні відпочинку, наприклад, для читання книги і приємного проведення часу перед сном. Правильно підібраний світильник разом з люстрою допоможе створити оригінальний ефект і підкреслити стиль сучасного інтер'єру.
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші