LED дзеркала у стилі лофт 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Змініть свій інтер'єр за допомогою ексклюзивного LED дзеркала!

Переваги дзеркал з підсвічуванням LED - зручне освітлення, економія електрики та корисні функції.

Те, чого немає у звичайних дзеркал
Дзеркала зі світлодіодним підсвічуванням (LED) – це вигідна заміна звичайних дзеркал. Три головні переваги роблять їх частиною сучасного інтер'єру. До них відносяться:
• чітке відображення за рахунок підсвічування,
• збільшення вибраних ділянок відображення,
• захист від запотівання за високої вологості.

Підсвічування впливає на чіткість відображення. Завдяки використанню світлодіодів витрата електрики у LED-дзеркал дуже низька. Термін служби підсвічування становить понад 50 тисяч годин. Її можна підключити до звичайної електромережі. При цьому робота висвітлення розрахована на вологі приміщення. Зазвичай їй надається клас захисту IP44.

Щось модно, щось вийшло із моди. А дзеркала у дизайні інтер'єру – це завжди. Без них неможливо уявити наш побут. Прямокутні та овальні, на стінах, стелях та на столі – вони є практично у кожній кімнаті. У той же час цей аксесуар потрібен не тільки для того, щоб ми могли привести себе до ладу. З його допомогою можна до невпізнання перетворювати простір, робити його просторішим і світлішим, створювати дивовижні оптичні ілюзії!

В інтернет магазині Loft Mebel ви знайдете настільні, підлогові, настінні та LED дзеркала, а за допомогою фільтра можна вибрати матеріал, колір дзеркала.

Обирайте та замовляйте оригінальні моделі настінних та підлогових дзеркал за доступними цінами в інтернет-магазині «Loft Mebel»!

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші