Фильтровать
Матеріал полиць
Кількість відкритих полиць

Стелажі в стилі Лофт на замовлення  

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Офісні стелажі на замовлення в стилі лофт

Брутальний і нарочито недбалий стиль лофт використовується не тільки для оформлення житлових приміщень. Нові віяння моди використовуються і при облаштуванні офісів. Якщо підприємство має творчу спрямованість і в ньому працюють люди богемного складу, стиль loft - ідеальне рішення. Відкритий простір, хороша освітленість, зручні функціональні меблі нарочито недбалого дизайну - все це надихає на плідну роботу, дарує нестандартні ідеї і рішення.

Трохи історії

Родина стилю лофт - Америка. З переїздом промислових підприємств на околиці порожні приміщення використовувалися як житло. В основному, вони припали до душі творчій інтелігенції - скульпторам або художникам. Згодом демократичний стиль придбав буржуазний лоск і на сьогоднішній день інтер'єри в стилі лофт - це розкішні елітні інтер'єри, що маскуються під щось недбале і випадкове.

Особливості офісів в стилі лофт:

  • відсутність перегородок. Кабінетне планування неприпустиме, тільки «відкритий простір»;
  • великі вікна, високі стелі;
  • характерні деталі: стіни - необроблений бетон або цегляна кладка, відкриті комунікації;
  • використання різнорідних матеріалів: ретро або штучно зістарені меблі гармонує з сяючими металевими поверхнями, сучасною технікою;
  • незвичайні предмети декору: картини в футуристичному стилі, постери, вантажні предмети.

Офісні стелажі на замовлення в стилі лофт: особливості

Незалежно від стильового напрямку, системи зберігання в будь-якому офісі - це «musthave». Стелажі - один з найпоширеніших варіантів. Це чудове рішення для будь-якого сучасного інтер'єру. Наша компанія виготовляє меблі з дерева і металу. Металева конструкція і полки з масиву дерева, міцна, надійна і здатна витримати значні навантаження. Поєднання металевого блиску з теплотою справжнього дерева виходить дуже органічним.

Офісні стелажі є ідеальним способом для зберігання, організації і заощадження книг, дрібних речей, а також для багато чого іншого. Ви можете використовувати етажерку для створення бібліотеки, викласти колекцію красивих речей або для поділу простору в вашій кімнаті.

Стелажі на металевому каркасі є одним з найважливіших атрибутів інтер'єру, виконаного в стилі «Лофт», так як вони не загороджують простір і прекрасно вписуються в антураж.

Стелажі Loft Design мають надійний металевий каркас з металевої квадратної труби зі стінкою в 1,5 мм. Каркас може бути виготовлений в двох кольорах: чорний і під хром. Сам матеріал полиць стелажа виконаний з масиву дерева, термін виготовлення стелажа на замовлення займає 2-3 тижні.

Стелажі в офісному інтер'єрі: переваги

Купити стелаж з металевим каркасом - розумне і практичне рішення. Стелажна система зберігання володіє такими перевагами:

  • невелика маса, мобільність. При необхідності стелаж можна легко переставити;
  • високий рівень надійності. Каркас з металу і полки з масива дерева здатні винести значну масу;
  • незвичайний, дуже красивий вид. Меблі в стилі лофт - один із сучасних трендів;
  • стелаж в офіс забезпечує вільний доступ до вмісту. Це дуже важливо, враховуючи необхідність оперативного виконання робочих завдань;
  • простота догляду. Відкриті стелажні полки легко містити в чистоті.

Де купити офісний стелаж

Компанія Лофт Дизайн виготовляє елегантні стелажні конструкції, які будуть ідеально виглядати в сучасному офісному інтер'єрі. Це не тільки функціональний предмет меблів, але і самодостатнє прикраса приміщення. Естетичний вигляд меблів, адекватні ціни, якісна продукція - основні переваги співпраці з нами. Детальніше про доставку та оплату ви можете дізнатися у відповідних розділах сайту. Щоб зробити замовлення офісних меблів, вам досить натиснути кнопку купити, або зателефонувати за телефонами, вказаними в розділі контакти.

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші