Стелаж Сингл-3 Loft Design

Модель:
054074

9 990 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стелаж Сингл-3 Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Матеріал полиць: Масив дерева
Ширина, см: 110
Висота, см: 110
Глибина, см: 35
Кількість відкритих полиць : 3

Опис стелажа Сингл-3 Loft Design

Стелаж Сингл-3 - невисокий стелаж з трьома полками з натурального дерева, класика стилю Лофт. Нічого зайвого: тільки міцний металевий каркас і полки з масиву дерева. Цей стелаж створений для сучасних людей, цінуючих справжні, надійні речі. Не дивлячись на простоту конструкції, він не позбавлений природної привабливості. Стелаж прикрашають дерев'яні полки з масиву ясена, котрий має виражений малюнок і легку шорсткість.

Каркас стелажа виготовлений з металевої труби профілем 40*20 мм. Діагональні перемички з боків стелажа надають жорсткість конструкції, не даючи опорам зрушуватися ні на міліметр. Змінюючи кут перетину перемичок, можна змінювати ширину каркаса від 80-ти до 100 см. Стелаж оснащений регульованими ніжками, за допомогою яких ви зможете виставити стелаж на нерівній підлозі.

Відстань між полками - 40 см.

Дана позиція виготовляється під замовлення. Виготовлення займає 2-3 тижні.

Ви можете купити Стелаж Сингл-3 Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стелаж Сингл-3 Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари