Стелаж Вікінг Loft Design

Модель:
054069

27 819 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стелаж Вікінг Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Матеріал ніжок: Метал
Матеріал полиць: Масив дерева
Ширина, см: 160
Висота, см: 200
Глибина, см: 40
Кількість відкритих полиць : 5

Опис стелажа Вікінг

Стелаж Вікінг від компанії Loft Design безсумнівно стане прикрасою вашого інтер'єру. Його незвичайна конструкція не залишить байдужими ваших відвідувачів. Полки в вигляді лотків не тільки виглядають оригінально, але і запобігають падінню предметів зі стелажа. Предмети, що знаходяться на стелажі - самі прагнуть розташуватися в лотках в ідеальному порядку.

Металевий каркас складається з двох цільнозварних стійок, виконаних з квадратної труби 25*25 мм. В нижній частини є регульовані ніжки, щоб ви могли виставити стелаж на нерівній підлозі. Стелаж надзвичайно простий в збірці.

Полки виготовляються з масиву ясена. Розміри полиць: 160*35*5 см. Висота бортів - 3 см.

Ви можете купити Стелаж Вікінг Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стелаж Вікінг Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари