Стелаж Сингл-4 Loft Design

Модель:
054073

13 290 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стелаж Сингл-4 Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Матеріал полиць: Масив дерева
Ширина, см: 120
Висота, см: 154.5
Глибина, см: 35
Кількість відкритих полиць : 4

Опис стелажа Сингл-4 Loft Design

Стелаж Сингл-4 - стелаж з чотирма полками з натурального дерева - класика стилю Лофт. Нічого зайвого: тільки міцний металевий каркас і полки з масиву дерева. Цей стелаж створений для сучасних людей, цінуючих справжні, надійні речі. Не дивлячись на простоту конструкції він не позбавлений природної привабливості. Стелаж прикрашають дерев'яні полки з масиву ясена, котрий має виражений малюнок і легку шорсткість.

Каркас стелажа виготовлений з металевої труби профілем 40*20 мм. Діагональні перемички збоків стелажа надають жорсткість конструкції, не даючи опорам зрушуватися ні на міліметр. Стелаж оснащений регульованими ніжками, за допомогою яких ви можете виставити стелаж на нерівній підлозі.

Полиці стелажа виконані з масиву Ясена товщиною 40 мм. Текстура ясена має чітко виражений малюнок і легку шорсткість. Тонування дерева робиться під замовлення по побажанням клієнтів.

Відстань між полицями - 360 мм.

Ширина полиці 1200 мм. Ви можете замовити Стелаж Сингл-4 по вашим розмірами.

Дана позиція виготовляється під замовлення. Виготовлення займає 2-3 тижні.

Ви можете купити Стелаж Сингл-4 Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стелаж Сингл-4 Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Віталій 17.08.2023

Надивившися купу відео на ютубі про коктейлі і барну культуру стукнуло в голову зануритися в це і облаштувати вдома мінібар. По перше хочу сказати з приводу дерева, не жалкуйте коштів на нього, це дуже круто виглядає і дуже приємно користуватися такими меблями, усі звертають на це увагу, це точно і 100% це круто. Загалом замовив такі вироби: стілець барний BS-2 3шт, стіл барний BS-125, стелаж Сінгл5-120см та полиці PL2 на 32 міліметра. Усіма виробами дуже задоволений, усе робити з натурального дерева (з дерева дорожче вийшов стіл, так як не було такої позиції, але я настояв). Лише полиці із ДСП, якість ДСП на висоті, але все одно рекомендую деревину бо це крутіше))
Монтаж усіх виробів простий, лише із полкою важкувато, як ніяк сверлити стіну, але то окей. Так от тепер я і готую коктейлі у себе вдома, сам куштую і гостей пригощаю, усі задоволені)
Стелаж я використовую як бар для пляшок, дуже зручно і полиці це легко витримують. Лише хотів би запропонувати вам щось по типу такого стелажа, але із багатьма невеликими квадратними ячейками, аби круто зберігати вино лежачи, я б таке залюбки купив у вас, бо якість у вас дійсно на висоті і робити в іншому місці і не хочу вже)
Відгук вже і так доволі великий, тому ще раз дякую за мегакруту роботу та дуже високу якість, бажаю вам успіхів та процвітання.
П.С. Я лінивий, тому цей відгук просто скопіюю під усі вироби що придбав=)

Ответ продавца

Доброго дня, дякуємо за такий розгорнутий відгук, щодо нашої співпраці. Завжди готові підказати, та втілити у реальність ваші побажання. Звертайтесь до наш ще.

Марина 22.07.2020

Стильный и вместительный стеллаж, мне очень понравился.
Консультация качественная, доставка быстрая, всем советую!
Спасибо!

Ответ продавца

Спасибо Вам за обратную связь)) Приятно, что вы довольны изделием и сервисом магазина))

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари