М'які меблі  

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

М'які меблі в стилі лофт - один з головних атрибутів в будинку, здатний створити затишну атмосферу в сучасному інтер'єрі і зробити відпочинок більш комфортним. Вибираючи певну модель дивана, можна підкреслити статус господаря. А дивани, які можуть розкладатися, здатні зробити маленьку кімнату більш функціональною. Ми зібрали в нашому інтернет-магазині найкращі предмети м'яких меблів в стилі Лофт, які знайшли на ринку України.

М'які меблі в стилі Лофт, представлені ​​в каталозі

Для того, щоб купити м'які меблі швидко і без труднощів, категорія розбита на кілька розділів: диваникрісла і м'які крісла. Це значно спрощує пошук відповідного варіанту. Для вашої зручності є спеціальні фільтри, за допомогою яких ви в один клік підберете варіанти з відповідним спальним місцем, матеріалом каркасу і матеріалом оббивки, уточніть ціновий діапазон. Якщо ви вже знаєте назву дивана, який хочете купити, то просто скористайтеся пошуком на сайті, ви можете ввести декілька букв назви і переглянути результати.

Усередині кожної моделі диванів Richman в описі ви побачите кнопки з оббивними матеріалами і кольорами, переглянувши які, ви миттєво підберете ідеальне поєднання фактури і кольору. Для замовлення вам необхідно вибрати категорію тканини вгорі картки товару.

Асортимент каталогу м'яких меблів постійно поповнюється, з'являються моделі нових виробників. На даний момент представлені виробники: Signal, Richman, Ветро меблі. Кожна модель, перш ніж потрапити до нас сайт, проходить обов'язкову перевірку на якість, є всі документи, які це підтверджують. Якщо ви не знайшли потрібний для себе варіант, неодмінно зателефонуйте по одному з вказаних телефонів і уточніть свої побажання, а досвідчені менеджери із задоволенням підкажуть можливі альтернативи.

Ціна від виробника

Працюючи безпосередньо з фабриками, які виробляють м'яку домашні меблі, ми пропонуємо своїм покупцям найнижчі ціни. Постійні покупці інтернет магазину Loft-mebel.com.ua вже користуються наданими знижками. Ціни меблів нашого виробництва на сайті завжди актуальні. Якщо якась модель вам дуже сильно сподобалася, і ви хотіли б купити її оптом і дешевше, зателефонуйте нашим менеджерам і уточніть варіант отримання знижки на дану позицію.

М'які меблі в Україні: як купити, які терміни доставки, як оплатити

Ви вже вибрали ідеальний варіант крісла або дивана, визначилися з кольором, розміром, механізмом та іншими моментами. Хочете оформити замовлення. Для цього всередині товару тиснете кнопку «КУПИТИ» після чого відкриється вікно, де ви уважно переглядаєте, чи правильно вказано обраний вами колір, розмір, кількість та інше. Після цього переходите до заповнення форми, де вказуєте точні контактні дані і оформляєте замовлення. Є більш швидкий і простий спосіб - зателефонувати, який ви можете знайти в розділі контакти.
Велика частина м'яких меблів, яка пропонується на сайті, є в наявності, тому терміни доставки становитимуть від 1 до 5 днів, в залежності від вашого місця розташування. Детальніше про доставку ви можете дізнатися тут. Якщо говорити про індивідуальному замовленні дивана чи крісла, то терміни виготовлення в даному випадку будуть залежати від завантаженості фабрики, в середньому вони становитимуть від 7 до 30 робочих днів.

Доставка проводиться по всій Україні. Це можуть бути такі великі міста як Дніпро, Харків або Київ і менш масштабні, такі як Миколаїв, Кривий Ріг, Кам'янське.

Оплатити замовлення ви можете будь-яким зручним способом: через систему «Приват 24», касу банку, готівкою при отриманні. Можливий варіант оплати завжди уточнюйте у менеджера. Для вашого спокою ми надаємо всі документи. Детальніше про оплату ви можете дізнатися тут.
Ви можете купити м'які меблі в стилі Лофт в інтернет магазині Loft-mebel.com.ua - це просто, доступно і швидко.

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші