Крісло дизайнерське SPIN помаранчевий Sabotage

Модель:
144712

13 350 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло дизайнерське SPIN помаранчевий Sabotage

Виробник: Sabotage
Тип: Крісло
Ширина, см: 75
Висота, см: 74
Глибина, см: 70
Матеріал каркаса: Дерев'яний брус і ДСП
Матеріал оббивки: Букле
Колір оббивки: Померанчевий

Крісло Spin помаранчевий від Sabotage виконано в стилі мінімалізм. Об'ємні форми та витончені деталі відображають останні тенденції в дизайні інтер'єру.

Каркас виробу виготовлено з дерев'яних брусків високої якості, а також березової фанери та ДСП. Як настил для сидіння використовували пружину типу "змійка", яка додає пружності виробу та ортопедичного ефекту. Кілька шарів пінополіуретану, різної висоти, надає кріслу особливої м'якості. Оббивка виконана з тканини букле, її пухке плетіння пухнастих волокон з вузликами забезпечує м'якість і легкість. Такий вид тканини надає виробу особливого шарму.

З кріслом Spin будь-який куточок вашого будинку перетвориться на стильну лаунж-зону. Крісло, в якому вам захочеться відпочити, почитати книжку і просто розслабитися.

Ви можете купити Крісло дизайнерське SPIN помаранчевий Sabotage в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло дизайнерське SPIN помаранчевий Sabotage з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари