Крісла в стилі Лофт  

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Крісла в стилі лофт

Крісла для дому та офісу в стилі лофт вже давно звичні нашим очам, ми бачимо їх у залах очікування, офісах, будинках на кухні і у вітальних кімнатах. Тільки уявіть, перші прообрази сучасних крісел з'явилися ще в стародавньому Єгипті і Месопотамії близько 3 тис. до н.е .. Найпершими кріслами володіли тільки правителі і фараони, а через якийсь час вони стали доступні також їх наближеним особам. Історія крісел дуже велика, з кожним новим століттям вони ставали більш комфортними і стильними.

У наш час такі крісла - це вже популярний предмет офісних і домашніх меблів. Найчастіше для відпочинку використовуються диваникрісла і м'які крісла, в залежності від ваших уподобань і стилю інтер'єру. Крісла по типу стільців мають дерев'яні або металеві ніжки, які можуть бути доповнені поворотним механізмом, за типом крісла M-34 або в стилі офісного комп'ютерного крісла по типу Конгрес. Крісла в стилі лофт дуже зручні, м'які і приємні на дотик, призначені для вашого відпочинку у вільний час.
Для вашої зручності також рекомендуємо придбати журнальні столики і письмові столи власного виробництва. Проконсультуватися, уточнити наявність моделей, дізнатися детальніше про доставку та оплату, гарантії і повернення - ви можете у менеджера інтернет-магазину Loft Mebel за номерами в шапці профілю а також в однойменних розділах сайту Лофт Меблі.

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші