Крiсло Monet Багама 35

Модель:
141944

7 531 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крiсло Monet Багама 35

Виробник: АМФ
Тип: Крісло
Тип: Для відпочинку
Матеріал: Дерево
Ширина, см: 84
Висота, см: 64/79
Глибина, см: 48
М'які меблі AMF серії Monet - елегантні, стримані, лаконічні. Ідеально підійдуть для строгих офісних приміщень, сучасних віталень в стилі мінімалізм, приймальні компанії, медичного закладу. Прямі кути, строгі лінії ідеально доповнюють кімнату винятковим стилем і смаком.

Дивани і крісла укомплектовані м'якими подушками, які при необхідності можна зняти. Конструкція передбачає наявність широких м'яких підлокітників, м'якого сидіння і зручної спинки. Матеріал наповнення - пінополіуретан, оптимально розподіляє навантаження на конструкцію. Будь-який предмет меблів з серії має зручну висоту, що дозволяє легко сідати і вставати. Тканинна оббивка - приємна, м'яка на дотик не вибаглива в догляді, легко чиститься, відрізняється підвищеною зносостійкістю і міцністю.
Каркас - дерев'яний брус з переплетенням «змійка», що гарантує тривалу, експлуатацію без втрати основних експлуатаційних характеристик. Ніжки виготовлені із затишного, м'якого дерева.
Для того, щоб створити неповторну атмосферу гостинності та домашнього тепла меблі серії Monet підійде як не можна краще.

Тканина Багама

Багама - це універсальна тканина. Плетіння ниток з двох кольорів додає видимий об'єм полотну, а приглушені тони палітри заспокоюють і розслаблюють. Ідеально лягаючи на дивани прямих форм, тканинf Багама подружиться з багатьма компаньйонами. Вид тканини: Жаккард Зносостійкість по циклу Martindale: 100 000 циклів Склад: 100 % PES Щільність: 315 грам/м2

Правила догляду

Для максимально довгого збереження первісного вигляду виробу, необхідно берегти його від попадання прямих сонячних променів і не ставити поряд з опалювальними приладами, так як через це може потмяніти колір і змінитися структура поверхні. М'яка оббивка довше збереже привабливий вигляд, якщо ви будете регулярно чистити її пилососом. Плями чистите негайно. Пролиту рідину можна витирати білими рушниками або спеціальною тканиною, що вбирає вологу.

Характеристики Крiсло Monet Багама 35

Ви можете купити Крiсло Monet Багама 35 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крiсло Monet Багама 35 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари