Підлогові дзеркала у стилі лофт 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Підлогові дзеркала

Одним з останніх модних трендів Європи в дизайні є дзеркала для підлоги на повний зріст з опорою. Вони відрізняються стильним та розкішним зовнішнім виглядом, відмінно впишуться в інтер'єр будь-якої кімнати. Компанія Art-Com реалізує широкий асортимент ростових дзеркал власного виробництва за доступною ціною.

Високоякісні підлогові дзеркала на повний зріст

На сторінках даного каталогу ви зможете підібрати дзеркала для підлоги на повний зріст, виготовлені з високоякісного бельгійського щільна. Рами та опори можуть бути виконані з дерева чи пластику. При виготовленні ростових дзеркал, наші дизайнери керувалися як сучасними трендами, так і класичними формами декору багет. Тому ви зможете підібрати ідеальне дзеркало, яке впишеться у ваш інтер'єр.

Основною перевагою підлогових дзеркал є їхня мобільність. Завдяки опорі легко переставити, при цьому воно не займе багато місця. Дзеркала від Art-Com дозволяють не тільки побачити себе на повний зріст, але й легко та швидко змінити дизайн кімнати без особливих фізичних чи грошових витрат.

Ростові дзеркала з опорою в асортименті

Усі представлені на сайті ростові дзеркала пройшли процедуру підтвердження відповідності вимогам стандартів, що діють на території України та отримали сертифікат. Завдяки власним потужностям виробництва, ми контролюємо процес виготовлення дзеркал з моменту вибору постачальника сировини і до доставки готового продукту споживачеві. Це означає, що ви можете бути впевнені у якості продукції на 100%.
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші