Підлогове дзеркало N5 ДСП 1900x600

Модель:
143022

3 900 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Підлогове дзеркало N5 ДСП 1900x600

Виробник: Арт Ком
Країна-виробник товару: Україна
Форма дзеркала: Прямокутник
Матеріал рами дзеркала: ДСП
Сфера використання: Для дому, Для офісу, Салони краси, HoReCa
Тип дзеркала: Підлогове
Вологостійкість дзеркала: Так
Підігрів дзеркала: Ні
Кут повороту дзеркала: 180
Підсвічування дзеркала: Ні
Розмір дзеркала, мм: 1900х600
Колір дзеркала: На вибір

МАТЕРІАЛИ. N5 - це ростове дзеркало з регульованим кутом нахилу. Каркас рами виготовлений із ДСП, саме дзеркальне полотно товщиною 4 мм має вологостійкість, виробник – Бельгія.

ОСОБЛИВОСТІ. Шарнір власного виробництва компанії АРТ КОМ змінює кут нахилу дзеркала, як вам буде зручно. За рахунок зміни кута нахилу, дзеркало можна відрегулювати таким чином, що з мінімальної відстані ви побачите свій повний зріст! Опори мають регулювання для встановлення на підлогу. На основі під дзеркало розміщено протиударну гумову кромку. Займана площа підлоги залежить від кута нахилу дзеркала - від 400 до 450 мм. Загальна висота виробу – 1900 мм, з можливістю коригування.

КОЛЬОРИ. Білий, венге, чорний, чорно-білий.

СФЕРА ВИКОРИСТАННЯ. Відмінно підійде для магазинів, салонів краси, будинки. Підлогове дзеркало N5 відповідає останнім трендам європейської моди і додасть світла кімнаті, глибину, візуально зробить її просторішою. Ви зможете милуватися собою на повний зріст завдяки висоті дзеркала.

РОЗМІРИ.

Габарити дзеркала ш/в/г – 60х190х45 см;
Дзеркальне полотно ш/в/г – 40,5х110х0,4 см.

Дзеркала упаковані в захисний протиударний профіль із спіненого поліетилену та стрейч плівку. Виробництво та складання дзеркала - Україна.

Ви можете купити Підлогове дзеркало N5 ДСП 1900x600 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Підлогове дзеркало N5 ДСП 1900x600 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари