Крісло STARK в стилі Лофт

Модель:
141474

7 982 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло STARK

Виробник: Краска
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стілець
Тип: Для відпочинку
Матеріал: Метал
Ширина, см: 580
Висота, см: 730
Глибина, см: 650

Опис моделі

Крісло STARK - дизайнерське крісло від Мебельного бюро KRASKA. STARK шведською мовою означає - міцний. Саме так крісло виглядає і зроблено для активної експлуатації. Промисловий дизайн - метал, зносостійка фарба і штучна шкіра - впишеться в сучасні інтер'єри в стилі лофт, індустріальний і інші. KRASKA - незвично просто і стильно.

Матеріал і розміри

Матеріал каркасу крісла - метал, пофарбований чорною порошковою фарбою в якості захисного покриття. Підлокітники виконані з масиву бука. Оббивка сидіння і спинки виготовлено зі штучної шкіри, колір і фактуру якої можна вибрати при замовленні. Розмір крісла: 580x650x730 мм.

Види штучної шкіри на вибір

НАТИСНІТЬ НА КНОПКИ НИЖЧЕ, щоб подивитися варіанти шкірозамінника. Вкажіть в коментарі до замовлення назву обраної вами штучної шкіри.

ВЕСТЕР ДІЄГО КІНГ КРІД ЛАВІНА ЛАКІ ЛЕОНАРДО КАПЕЛІНІ ЛОГАН ЛОРД МАДРАС 

МАДРАС ПЕРЛАМУТР МІШЕЛЬ ПРАЙМ РОКІ СОФІТЕЛЬ ТВІСТ ТИТАН ФЛАЙ ФЛАЙ ЛАЙТ ФЛАЙ ПРО

Ви можете купити Крісло STARK в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло STARK з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари