Стіл обідній Тревор Loft Design

Модель:
143783

5 590 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл обідній Тревор Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Квадратна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 80
Висота, см: 75,2
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний
Увага: Стільці не входять у комплект зі столом.

Квадратний обідній стіл Тревор від компанії Loft Design - сучасне та витончене рішення для вашого інтер'єру. Опора столу виконана у незвичайному виконанні, що робить її візуально прозорими. Такий стіл підходить для різноманітних просторів – від сучасних кухонь до затишних кафе. Краса цієї моделі створить неповторну атмосферу для вашої кухні чи кафе.

Стільниця виготовлена із здвоєного ламінованого ДСП. Розмір стільниці становлять 80х80 см. Товщина стільниці – 32 мм.

Основа столу виготовлена із труби з профілем 20х20 мм. Розміри опори становлять 500х500 мм та висота 700 мм. Вгорі опори є пластина для кріплення стільниці. Опора оснащена ніжками із шарнірами, завдяки чому стіл можна виставити на нерівній підлозі.

Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати від тривалої дії рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки чи підкладки під предмети.

Ви можете купити Стіл обідній Тревор Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл обідній Тревор Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари