Стіл обідній Сквер 137-70 Loft Design

Модель:
143310

5 590 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл обідній Сквер 137-70

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 136.6
Висота, см: 75.2
Глибина, см: 70
Вага, кг : 30
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Увага: Стільці не входять до комплекту зі столом.

Обідній стіл Сквер від компанії Loft Design виконаний у стилі Лофт: металеві ніжки поєднуються з масивною стільницею з красивою текстурою дерева, що імітує дорогі породи. Цей стіл підійде для будь-якої сучасної кухні. Незважаючи на свої величезні розміри та великі деталі, стіл виглядає елегантно та стильно.

Металеві ніжки виготовлені із труби профілем 15*15 мм. Вгорі ніжок приварена широка пластина завтовшки 3 мм для забезпечення стійкості конструкції. Ніжки пофарбовані за допомогою порошкового фарбування, яке стійке до зовнішніх впливів. Стіл комплектується повстяними накладками для запобігання пошкодженню поверхні підлоги. Завдяки своїй конструкції ніжки виглядають легко та прозоро і водночас є надійною опорою столу.

Стільниця виготовлена ​​із здвоєного ламінованого ДСП. Товщина стільниці – 32 мм. По периметру наклеєна кромка з ПВХ товщиною 2 мм із заокругленими краями. Розмір стільниці 136,6*70 см.

Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати тривалої дії рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки чи підкладки під предмети.


Ви можете купити Стіл обідній Сквер 137-70 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл обідній Сквер 137-70 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Владислав 21.04.2023

Ну прямо очень меня подкупил дизайн этих опор, а в живую еще лучше чем на фото)

Alex 08.11.2022

Стіл прийшов швидко, зібрати його було легко, відповідає картинці. Дякую за швидку доставку.

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари