Барний стіл зі стелажем BSS-110 Loft Design

Модель:
143613

5 290 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Барний стіл зі стелажем BSS-110

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 16
Ширина, см: 110
Висота, см: 108
Глибина, см: 57
Особливості : Регульовані ніжки
Вага, кг : 15
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Барний стіл BSS-110 від виробника Loft Design - чудове рішення для організації обідньої зони в офісі або стильній сучасній кухні. Як правило в офісі не достатньо місця, щоб розмістити обідній стіл зі стільцями. До того ж, подібні предмети дещо недоречні у робочому просторі. Барний стіл завдяки вищій конструкції зонує простір і швидше асоціюється не з кухнею, а столиком в кафе. Він створює затишок та не заважає робочій атмосфері. Барний стіл BS-110 має невеликі розміри, які розраховані на двох-трьох людей. Це місце для перерви на обід чи філіжанку кави.

На відміну від більшості інших барних столів, ця модель поєднує барну стійку і невеликий стелаж. 3 глибокі полиці ідеально підходять для розміщення посуду, чашок, закусок та вина. А стільці можна поставити під стіл, щоб заощадити місце, коли вони не використовуються.

Стільниця та полиці виготовлені з ламінованого ДСП товщиною 16 мм.

Міцний сталевий каркас виготовлений із квадратної труби 25*25 мм. Товщина стінки 1,2 мм. Метал пофарбований порошковою фарбою, стійкою до тертя в чорний матовий колір. Внизу каркаса є регульовані ніжки, які дозволяють виставити стіл на нерівній підлозі, а також захищають покриття від подряпин.

Полиці міністелажу оснащені загороджувальними перемичками з круглої труби, які захищають предмети, складені на полицях від падіння.

Стіл BSS-110 збирається повністю за допомогою гвинтів та шестигранника, які йдуть у комплекті з детальною інструкцією. Складання займе у вас трохи більше 30 хвилин.

Барні стільці до комплекту столу не входять.

Ви можете купити Барний стіл зі стелажем BSS-110 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Барний стіл зі стелажем BSS-110 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Ангеліна Харченко 22.06.2023

Якісні меблі. Відмінне обслуговування. Тактовність та ненав'язливість.

Люба Р 28.04.2023

Хочу залишити відгук .Так як дійсно мені все сподобалося , барний стіл привезли дійсно бистро ,всі деталі були на місці , ми зібрали його за годину .Якістю ,ціною і обслуговуванням ми залишилися задоволенні .Дякуємо вам ,будемо надалі у вас замовляти ,і рекомендувати знайомим

Владислав Валенов 07.04.2023

Купил себе домой на кухню и остался безумно доволен качество и скоростью изготовления. Спасибо, еще чуть позже подберу у вас стульчики.

Ответ продавца

Спасибо за отзыв! Обращайтесь, будем рады!

Вікторія 04.04.2023

Десь тиждень вибирала між двома моделями (де просто барний стіл, без стелажу). Але було бажання ще взяти невеличкий стелажик Скіф на три полиці для розставлення всякого кухонного приладдя. І тут поки я тиждень думала - з'явилася така новинка (ви ж не шпигували за мною?=)
Це просто крутезна штука, дуже зручно для сучасних кухонь. Враховуючи те, що я заходила на цей сайт майже щодня - то не виключаю того, що я перша власниця цього виробу у нас в країні)
Самій компанії велике дякую за те що не зупиняються та створюють все нові моделі в цей нелегкий час!

Ответ продавца

Дуже дякуємо Вікторія за Ваш відгук. Так, стіл BSS-110 - наша остання на соьгодні новинка. І ви перший покупець. Нам дуже приємно, що стіл Вам сподабався. Всього найкращого! звертайтесь ще).

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари