Обіднє крісло Paula, вельвет коричневий АМФ

Модель:
144581

3 390 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Обіднє крісло Paula, вельвет коричневий АМФ

Виробник: АМФ
Тип: Крісло
Тип: Для відпочинку
Максимальна навантаження : 120 кг
Матеріал: Сталь
Матеріал сидіння: Вельвет
Ширина, см: 41-60
Висота, см: 84
Глибина, см: 44
Крісло обіднє Paula - стильна модель у класичних тонах, відмінно доповнить інтер'єр у стилі модерн і не тільки, підійде для багатьох дизайнерських рішень, завдяки своєму актуальному і стриманому зовнішньому вигляду.

Зварений металевий каркас, якому не загрожує розхитування, покритий порошковою фарбою чорного кольору. Ніжки виготовлені з редукованої труби, зведеної на конус, розташовані під кутом. Така конструкція забезпечить максимальну стійкість. Наявність пластикових заглушок на ніжках, збереже ваше підлогове покриття. М'який і шовковистий велюр додасть тепло і затишок під час перебування в кріслі. М'яка оббивка крісла довше збереже привабливий вигляд, якщо ви будете регулярно чистити оббивку пилососом. Для максимально тривалого збереження первісного вигляду крісел, необхідно берегти їх від потрапляння прямих сонячних променів і не ставити поруч з опалювальними приладами, оскільки через це може зблякнути їхній колір і змінитися структура поверхні. Декоративний ромбоподібний рядок додає виробу неповторного вигляду.

Крісло AMF Paula - це прекрасний вибір для сучасного інтер'єру. Якісні матеріали, відмінні характеристики та ергономічна конструкція, все це дасть вам змогу відчути комфорт і затишок під час використання.

Ви можете купити Обіднє крісло Paula, вельвет коричневий АМФ в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Обіднє крісло Paula, вельвет коричневий АМФ з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари