Крісло Бонза Richman

Модель:
144903

9 474 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Бонза Richman

Виробник: Ричман
Тип: Крісло
Матеріал: Дерев'яний брус + фанера + змійка
Матеріал сидіння: ППУ+ велюр
Довжина, см: 78
Ширина, см: 58
Висота, см: 95,5
Глибина, см: 52

М'яке крісло Richman Бонзо уособлює сучасні тенденції комфорту та стилю, ідеально підходячи для домашнього використання в період зростаючої популярності віддаленої роботи. Це крісло, надзвичайно м'яке як на вигляд, так і на дотик, розроблене з акцентом на мінімалізм із заокругленими формами, що додають відчуття затишку та безпеки в інтер'єр.

Основа крісла зроблена з міцного дерев'яного бруса і фанери, гарантуючи довговічність і стабільність. Сидіння, обладнане пружинами «змійка» та вкрите товстим шаром якісного ППУ, забезпечує надзвичайний комфорт. Обтічні форми крісла, без зайвих кутів, відображають прагнення до гармонії та спокою. Оббивку виконано з нового виду велюру з довгим ворсом, що надає додаткової м'якості та комфорту. Текстура велюру з візерунком бджолиної стільники підкреслює сучасний дизайн і служить додатковим елементом стилю. Дизайн доповнюють елегантні пластикові ніжки, що надають легкість і витонченість.

М'яке крісло Бонзо доповнить будь-який інтер'єр світлом і затишком. Чудово підійде для оформлення зони відпочинку у вітальні, дитячій кімнаті, а також лаунж-зоні будь-якого офісу.

Ви можете купити Крісло Бонза Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Бонза Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари