Крісло дизайнерське Brune сіре Sabotage

Модель:
144714

17 150 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло дизайнерське Brune сіре Sabotage

Виробник: Sabotage
Тип: Крісло
Ширина, см: 80
Висота, см: 70
Глибина, см: 80
Матеріал каркаса: Дерев'яний брус і ДСП
Матеріал оббивки: Велюр
Колір оббивки: Сірий

Крісло Brune бежевий від Sabotage виконано в стилі мінімалізм. Об'ємні форми та витончені деталі відображають останні тенденції в дизайні інтер'єру.

Каркас виробу виготовлено з дерев'яних брусків високої якості, а також березової фанери та ДСП. Як настил для сидіння використовували пружину типу "змійка", яка додає пружності виробу та ортопедичного ефекту. Кілька шарів пінополіуретану різної висоти надають кріслу особливої м'якості. Для оббивки використано велюр з приємною м'якою і бархатистою поверхнею. Оббивка не деформується, довго не втрачає форму, не вигоряє на сонці і зберігає свій зовнішній вигляд, добре піддається чищенню. Такий вид тканини надає виробу особливого шарму.

З кріслом Brune будь-який куточок вашого будинку перетвориться на стильну лаунж-зону. Крісло, в якому вам захочеться відпочити, почитати книгу і просто розслабитися.

Ви можете купити Крісло дизайнерське Brune сіре Sabotage в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло дизайнерське Brune сіре Sabotage з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари