Софа MOLN dubbel бук в стилі Лофт

Модель:
141512

21 433 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Софа MOLN dubbel бук

Опис софи MOLN dubbel бук

Софа MOLN dubbel бук в стилі Лофт - проста і одночасно незвичайна модель. Компактна софа підійде для невеликих житлових приміщень, для кафе і ресторанів. Софа створена в одному стилі з кріслом MOLN і в наборі можна створити відмінну зону відпочинку в одному стилі. Крісло виготовлено меблевим бюро Фарба.

Характеристики софи MOLN dubbel бук

Матеріал каркаса - бук і фанера, а сидіння і спинка виконані зі штучної шкіри. Ніжки виготовлені з металу, пофарбованого порошковою фарбою. Розмір: 1070х700х720 мм.

Ви можете купити Софа MOLN dubbel бук в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Софа MOLN dubbel бук з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Вікторія 30.07.2021

Очікувала цей диван рівно три тижні, аде воно того варте. Я задоволена повністю!

Ответ продавца

Вікторія, дякуємо вам за відгук. Звертайтесь до нас ще!

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари