Пуф Rino білий Sabotage

Модель:
144635

2 849 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Пуф Rino білий Sabotage

Виробник: Sabotage
Тип: Банкетка
Ширина, см: 65
Довжина, см: 65
Висота, см: 38
Матеріал каркаса: Фанера, ЛДСП, ДВП, ДСП
Матеріал оббивки: Велюр

Пуф Rino виконаний у лаконічному мінімалістичному стилі, що пасуватиме для багатьох дизайнерських рішень і стане окрасою будь-якого простору.

Каркас виробу виготовлено з якісної фанери, ЛДСП, ДВП і соснового брусу, а в ролі наповнювача обрано пінополіуретан, який довгий час зберігає свої пружні властивості і не просідає. У ролі оббивки використовували, популярну для таких меблів, тканину велюр. Такого роду оббивка легко піддається чищенню, довгий час не втрачає свій колір і еластичні властивості. Оббивка ніжного кольору - відпочинок для очей. На пуфі встановлено невеликі ніжки з м'якими накладками, щоб уберегти підлогу від подряпин і потертостей.

Rino - це висока якість дизайнерського пуфа, що робить його перлиною серед предметів інтер'єру вашого будинку. Прямокутний пуф необхідний на додаток до меблів у кожній кімнаті. Пуф може слугувати як підставкою для ніг, так і зручним мобільним місцем для відпочинку.

Ви можете купити Пуф Rino білий Sabotage в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Пуф Rino білий Sabotage з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари