Стелаж Тор Loft Design

Модель:
054075

23 280 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стелаж Тор Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Матеріал ніжок: Метал
Матеріал полиць: Масив дерева
Ширина, см: 130
Висота, см: 190
Глибина, см: 40
Кількість відкритих полиць : 5

Опис стелажа Тор Loft Design

Досить суворий клімат скандинавських країн, недолік сонячного світла змушує створювати меблі, які дихають свободою, повітрям і світлом. Там немає нестачі в якісних матеріалах, але в дефіциті яскраві фарби і світло. Не дивно, що для будинку в такий ситуації хочеться створити максимально затишну і світлу обстановку, за допомогою природних матеріалів. Стелаж Тор від компанії Loft Design, виконаний в скандинавському стилі та створює домашній затишок, тепло і комфорт в інтер'єрі. Це символ спокою і надійності в будинку. Головними характеристиками Стелажа Тор є функціональність і простота, але не мінімалізм. На полицях можна розташувати улюблені книги, оригінальні декор сімейні фото в рамці, а також інші предмети. Усi потрібні речі повинні бути під рукою. Це "живий" стиль, деталі до якого можна збирати роками.

Стелаж складається з потужного металевого каркаса, виготовленого з металевої квадратної труби 40*40 мм з декоративними перемичками 15*15 мм. Діагональні перемички з задній частині стелажа надають жорсткість конструкції, не даючи опорам зрушуватися ні на міліметр.

Полки стелажа виконані з масиву Ясена товщиною 40 мм. Текстура ясена має чітко виражений малюнок і легку шорсткість. Тонування дерева робиться під замовлення за побажанням клієнтів.

Відстань між полками - 40 см.

Дана позиція виготовляється під замовлення. Виготовлення займає 2-3 тижні.

Ви можете купити Стелаж Тор Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стелаж Тор Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари