Стілець барний BS-1 soft Loft Design

Модель:
143567

2 390 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець барний BS-1 soft

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Барний табурет
Ширина, см: 34,4
Висота, см: 75,2
Глибина, см: 34,4
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Велюр
Вага, кг : 7
Гарантія: 12 місяців

Стілець барний BS-1 soft від виробника Loft Design - це класична модель барного стільця з м'яким сидінням в стилі Лофт. Він складається з надійного цільнозварного каркасу і сидіння, обшитого тканиною велюр. Стілець має поперечини для ніг, які знаходяться на оптимальній висоті, що забезпечує зручність людини, що сидить. Це добротна, надійна та солідна модель стільця, яка підійде для будь-якого інтер'єру у стилі Лофт чи Модерн.

Каркас стільця виготовлений із металевої труби з профілем 25*25 мм. Товщина стінки труби 1,2 мм. Внизу каркаса є пластикові заглушки, що захищають підлогу від дряпання.

Сидіння виготовляється на основі ДСП та поролону товщиною 40 мм. Як оббивка використовується зносостійка меблева тканина Велюр з підкладкою із синтепону. Сидіння прикрашене втяжками та прострочками. Воно прикріплюється до каркаса за допомогою гвинтів та шестигранника, які йдуть у комплекті. Можливі три кольори оббивки: коричневий, синій та сірий.

Ви можете купити Стілець барний BS-1 soft в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець барний BS-1 soft з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Анна Аршулік 22.06.2023

Стильні, якісні та міцні стільці, збираються дуже легко, все в комплекті з інструкцією! Замовлення доставили дуже швидко, дякую за прекрасну роботу!

Не скажу 08.06.2023

Хороші стільці, сидіти зручно та приємно

Олена 29.03.2023

Стільці хороші, метал цільнозварний та стійкий. Купили на офіс, покупкою задоволені

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари