Стілець барний BS-3 soft Loft Design

Модель:
143615

2 190 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець барний BS-3 soft

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Барний табурет
Матеріал сидіння: Тканина Велюр
Матеріал ніжок: Метал
Ширина, см: 34.5
Висота, см: 77
Глибина, см: 34.5
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Велюр
Вага, кг : 8
Гарантія: 12 місяців

Стілець барний BS-3 soft від виробника Loft Design - це стильна й оригінальна модель стільця з м'яким сидінням у стилі Лофт. Він складається з надійного суцільнозварного каркаса і м'якого сидіння, обшитого тканиною велюр. Завдяки Z-подібній формі каркаса стілець має модний і витончений вигляд. Проте, конструкція стільця дуже стійка і витримує вагу до 160 кг. Стілець має перекладину для ніг, які розташовані на оптимальній висоті, що забезпечує зручність сидячої людини. BS-2 soft - це красива, надійна і стильна модель стільця, яка підійде для будь-якого інтер'єру в стилі Лофт або Модерн.

Каркас стільця виготовлений з металевої труби з профілем 25*25 мм. Товщина стінки труби 1,2 мм. Стілець комплектується повстяними наклейками для запобігання дряпання підлоги.

Сидіння виготовляється на основі ДСП і поролону товщиною 40 мм. Для оббивки використовується зносостійка меблева тканина Велюр з підкладкою із синтепону. Сидіння прикрашене втяжками і прострочками. Воно прикріплюється до каркаса за допомогою гвинтів і шестигранника, які йдуть у комплекті. Можливі три кольори оббивки: коричневий, синій і сірий.

Ви можете купити Стілець барний BS-3 soft в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець барний BS-3 soft з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Ольга Гаврилюк 06.06.2023

Дуже зручні стільці, матеріал сидіння приємний на дотик, не маркий

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари