Барний табурет MOSS в стилі Лофт

Модель:
141477

5 994 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Барний табурет MOSS

Виробник: Краска
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Барний табурет
Матеріал: Дерево Дуб
Матеріал сидіння: М'яке сидіння оббите тканиною
Ширина, см: 300
Висота, см: 750
Гарантія: 6 місяців

Опис моделі

Барний табурет MOSS в стилі Лофт це модель в скандинавському стилі. Улюблене скандинавами поєднання натуральної вовняної тканини і міцного дерева. Кільце для ніг виконано з нержавіючої сталі - зносостійке і міцне. Дизайнерський табурет виготовляється вручну, тому ви можете замовити табурет з оптимальною висотою для барної стійки. Жорсткість і м'якість сидіння регулюється за допомогою внутрішніх вставок з повсті. Дерев'яний табурет MOSS підійде для приміщень в стилі лофт, скандинавського і мінімалізму.

Матеріали і розміри

Матеріал ніжок і підстави - дуб. Сидіння виконано з меблевого поролону, повсті і оббивки бельгійської вовни. Підставка під ноги в вигляді кільця, виготовлені з полірованої нержавіючої сталі. Дуб оброблений меблевим маслом, для захисту від пошкоджень. Розміри табурета: висота - 750 мм, діаметр - 300 мм.

Ви можете купити Барний табурет MOSS в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Барний табурет MOSS з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари