Стілець АКЛАС Рістретто PL Жовтий

Модель:
141326

2 090 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець АКЛАС Рістретто PL Жовтий

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Стілець
Матеріал сидіння: Пластик
Матеріал ніжок: Пластик
Ширина, см: 42
Висота, см: 84
Глибина, см: 52
Ширина сидіння, см: 42
Глибина сидіння крісла, см: 45
Висота сидіння крісла, см: 44
Вага, кг : 5
Гарантія: 12 місяців

Стілець АКЛАС Рістретто PL Жовтий (Жовтий) - комфортний і стильний стілець з високоміцного армованого пластику. Модель має надійну конструкцію, яка забезпечить довговічність в експлуатації. Стілець можна використовувати як усередині приміщення, так і на вулиці. Він не вигоряє на сонці і не боїться вологи. Стілець займає небагато місця, є легким, зручним у перенесенні, легко миється.

Дизайн. Дизайн стільця простий і функціональний в стилі мінімалізм з використанням сучасних матеріалів. Сидіння і каркас виконані з якісного пластику: сидіння - кольорова вставка, а каркас - чорного кольору.

Підстава. Підставою служать 4 стійкі ніжки, які є частиною монолітного каркаса. Ніжки повнотілі для збільшення міцності стільця.

Особливості. Неймовірно зручний, стильний і сучасний стілець стане вдалим акцентом будь-якого інтер'єру або садового простору. Продумані, ергономічні конструкції і строгий контроль якості продукції забезпечують довготривалу експлуатацію меблів. Відрізняється практичністю, зручністю, відмінними експлуатаційними якостями і тому відмінно підходить для приміщень з великим потоком людей і відкритих літніх терас.

Ви можете купити Стілець АКЛАС Рістретто PL Жовтий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець АКЛАС Рістретто PL Жовтий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари