Стілець Жаклін Пластик Річман

Модель:
143250

1 248 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець Жаклін Пластик Річман

Виробник: Ричман
Тип: Стілець
Матеріал: Дерево
Матеріал сидіння: Пластик
Матеріал ніжок: Метал
Довжина, см: 400
Ширина, см: 460
Висота, см: 800
Вага, кг : 4
Гарантія: 12 місяців

Стілець Жаклін – один з наймодніших і цікавих дизайнів, який вони отримали за рахунок стильного поєднання пластика, дерева і металу.

Ракушка наших стільців Жаклін виконана з первинних полімерів, що дуже позитивно позначається на терміні експлуатації та міцності.

До речі, відрізнити дешеві вторинні полімери від більш дорогих первинних дуже легко. Досить сісти на стілець з пластиковою спинкою і спробувати відхилити її, подивившись, наскільки легко вона прогинається. Спинка з вторинного полімеру буде жорсткою і абсолютно не еластичною, а значить, прослужить вам набагато менше.

Стул Жаклин, Стілець-Жаклін

Ніжки стільців Жаклін виконані з твердих сортів дерева. Кріплення ніжок між собою забезпечено красивою і надійною металевою «павутиною». Знизу на ніжках знаходяться спеціальні прокладки, що запобігають пошкодженню підлогового покриття.

Схема сборки стула Жаклин, Стілець-Жаклін-Схема

Особливості.

  • Стільці поставляються в розібраному вигляді.
  • Пластикова ракушка стільця і ​​вже зібрана конструкція ніжок.
  • Ці два елементи потрібно з’єднати між собою чотирма болтами.
  • Збірка «під ключ» займає не більше трьох хвилин.

У комплекті зі стільцями Жаклін ми рекомендуємо стіл Ксав’єр, який має аналогічний дизайн ніжок і зносостійку стільницю з сучасних матеріалів.

Ви можете купити Стілець Жаклін Пластик Річман в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець Жаклін Пластик Річман з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари