Стілець Альба Ю Richman

Модель:
143252

2 886 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець Альба Ю Richman

Виробник: Ричман
Тип: Стілець
Матеріал сидіння: Тканина Велюр
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Ширина, см: 44
Висота, см: 87
Глибина, см: 54
Ширина сидіння, см: 44
Глибина сидіння крісла, см: 39
Висота спинки крісла, см: 40
Висота сидіння крісла, см: 49
Матеріал каркаса: Дерево
Вага, кг : 5
Richman Альба Ю - стілець у сучасному дизайні з металевими ніжками та м'якою оббивкою. Популярний вибір для оформлення кафе, барів і ресторанів. Також матиме чудовий вигляд як обідній стілець і прикраса вашого будинку.

Каркас стільця виготовлений з дерева, натуральні матеріали це завжди якість і довговічність. Ніжки стільця це пофарбований метал чорного або білого кольору, стійкі до механічних пошкоджень, стирання і дрібних подряпин. Сидіння - це суцільнозварна конструкція, обтягнута тканиною велюр, яка довго зберігає свій первісний вигляд, не вигоряє, легко чиститься і не розтягується. Сидіння і спинка витримують великі навантаження, тому служитимуть вам довгі роки.

Стілець Альба Ю якісне і стильне оформлення вашої обідньої зони, дитячої кімнати та офісу. Довгі застілля або навчання тепер стали набагато приємнішими і зручнішими.

Ви можете купити Стілець Альба Ю Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець Альба Ю Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари