Журнальний столик L-6 Loft Design

Модель:
143525

4 190 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Журнальний столик L-6 Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Ширина, см: 92
Висота, см: 45
Глибина, см: 50
Особливості : Висувні шухляди
Вага, кг : 21

Журнальний столик L-6 від компанії Loft Design – це стильний та функціональний предмет інтер'єру. Завдяки висувним шухлядам він є не тільки поверхнею для предметів, але місцем для зберігання. Столик виконаний у сучасному стилі – мінімалізм. А завдяки вставкам у кольорі Антрацит, чорним ручкам та металевим ніжкам він чудово впишеться в інтер'єр у стилі Лофт.

Стільниця та полиця виготовляється з ДСП у кольорах з вираженою дерев'яною текстурою: Дуб борас, Венге Луїзіана, Дуб Палена та Горіх Модена. Скриньковий блок має лише одне забарвлення – Антрацит.

Шухляди комплектуються роликовими напрямними, які працюють тихо та без зусилля.

Металеві ніжки виготовлені із квадратної труби 25*25 мм. Журнальний столик оснащений регульованими ніжками, які дозволяють встановити його на нерівній підлозі, а також захищають покриття від дряпання.

Журнальний столик L-6 стане окрасою як офісних, так і житлових приміщень. Конструкція столика не захаращує простір і водночас є дуже функціональною. На верхній поверхні можна розташувати частування для гостей, ноутбук для роботи, чашку кави тощо. На нижню полицю можна скласти журнали, каталоги та інші речі не першої потреби. А у висувні шухляди помістити дрібні предмети та речі, які можуть стати в нагоді, але не потрібні постійно.

Палітра кольорів:

Ви можете купити Журнальний столик L-6 Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Журнальний столик L-6 Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Володимир Гайков 02.06.2023

Столик дуже сподобався, але коли почали збирати, то виявили, що фасад бракований. Звернулися до менеджера та замінили за свій рахунок доволі швидко.

Віталій Луценко 30.03.2023

Дуже нам сподобалося обслуговування, швидкість відправлення та якість товару. Приїхало дуже добре спаковано, бо нова пошта вміє вразити якісю доставки. При монтажі виявили, що не вистачає болтиків, але виробник в той же день відправили за свій рахунок. Дуже приємне спілкування з менеджером.Ми задоволені.

Юрій 30.03.2023

Спочатку прийшла пошкоджена деталь, проте виробник відразу надіслали нову непошкоджену за свій рахунок. Дякую за вирішення питання та сервіс.
Столик гарний, дружині подобається.

Ответ продавца

Дякуємо за відгук! Коли клієнт задоволений, то і нам добре)

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари