Комплект журнальних столів CT-30 Vetro Беатріс ребекка грей чорний

Модель:
144381

5 535 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Комплект журнальних столів CT-30 Vetro Беатріс ребекка грей

Виробник: Ветро
Матеріал стільниці: Глянцева кераміка
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Кругла
Висота, см: 45,4
Діаметр стільниці, мм: 70,5
Вага, кг : 23,2
Комплект журнальних столів CT-30 від Vetro - це елегантне поєднання функціональності та стильного дизайну. Його мінімалістичні форми і використання сучасних матеріалів роблять його ідеальним елементом інтер'єру для сучасних житлових просторів.

Каркас виконаний з фарбованого металу, що забезпечує міцність і стійкість до зовнішніх впливів. Стільниця виготовлена з глянцевої кераміки, яка додає столу розкішного та вишуканого вигляду, а також забезпечує приємну тактильну поверхню. Вона не тільки приваблива візуально, а й стійка до плям і подряпин, зберігаючи свій первісний вигляд протягом довгого часу.

Цей комплект журнальних столиків стане не тільки функціональною поверхнею для розміщення журналів, книг і предметів декору, а й стильною прикрасою вашого інтер'єру, підкреслюючи сучасний характер простору.

Ви можете купити Комплект журнальних столів CT-30 Vetro Беатріс ребекка грей в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Комплект журнальних столів CT-30 Vetro Беатріс ребекка грей з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари