Кавовий столик Antica Halmar

Модель:
144485
  • Білий
  • Чорний

4 244 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Кавовий столик Antica Halmar

Виробник: Halmar
Матеріал стільниці: Шпонированое МДФ
Матеріал ніжок: Метал
Висота, см: 36
Діаметр стільниці, мм: 80
Вага, кг : 11
Кавовий столик Halmar Antica - це справжній витвір мистецтва, втілений у сучасному дизайні. Кругла стільниця з мармуровим відтінком має просто приголомшливий вигляд. Підійде для доповнення будь-якого дизайнерського рішення.

Каркас виготовлений з металу з порошковим покриттям доповнюючи загальний образ і підкреслює його гламурний стиль. Стільниця виконана зі шпонованого МДФ і покрита порошковим напиленням з мармуровим малюнком по поверхні. Якісні матеріали кавового столика дадуть йому змогу прослужити вам довгий час і зберегти свій стильний первісний вигляд. А кругла форма забезпечить безпеку у використанні та зручність.

Цей кавовий столик - ідеальне доповнення до будь-якого сучасного інтер'єру, даючи змогу організувати затишне місце для приймання гостей і розслаблення в колі сім'ї. Прекрасний вибір для оформлення невеликих приміщень.

Ви можете купити Кавовий столик Antica Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Кавовий столик Antica Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари