Стіл журнальний Oreo L Lovko

Модель:
144436

10 950 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл журнальний Oreo L Lovko

Виробник: Ловко
Матеріал стільниці: Масив дуба
Матеріал ніжок: Масив Дуба
Висота, см: 50
Діаметр стільниці, мм: 84
Стіл журнальний Oreo - це вишуканий предмет меблів, у ньому ідеально поєднуються компактність і елегантність. Натуральні матеріали надають особливо розкішного вигляду столу та інтер'єру.

Стіл повністю виготовлений з масиву дуба, поверхня вкрита олією, що не тільки підкреслює красу деревини, а й забезпечує довговічність і захист від зовнішніх впливів. Кожна деталь столика ретельно опрацьована і продумана, для отримання максимального комфорту від користування.

Журнальний столик Oreo стане елегантним доповненням до вашого інтер'єру, надаючи йому затишок і вишуканість. Його універсальні розміри роблять його ідеальним вибором для різноманітних приміщень - від вітальні до кабінету. Столик Oreo це надійний супутник у створенні затишної атмосфери у вашому домі.

Ви можете купити Стіл журнальний Oreo L Lovko в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл журнальний Oreo L Lovko з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари