Тумба офісна розсувними дверима LS-1200-830 антрацит Loft design

Модель:
143453

6 690 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Тумба офісна LS-1200-830 антрацит

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал корпусу: ДСП+метал
Матеріал фасаду: ДСП
Тип: Офісна тумба
Матеріал: Метал + ДСП
Ширина, см: 120
Висота, см: 83
Глибина, см: 40
Особливості : Розсувні двері
Вага, кг : 40
Кількість дверей: Дводверні
Установка: На ніжках

Опис офісної тумби LS-1200-830 Loft Design антрацит

Офісна тумба розсувними дверима LS-1200-830 антрацит від компанії Loft Design - це сучасний багатофункціональний стильний предмет інтер'єру. Для сучасних тенденцій, тумба виконана в мінімалістичному стилі. У неї відсутні декоративні елементи, а врізні ручки та розсувні двері не виступають за межі тумби. Однак завдяки красивому поєднанню фасадів, що мають забарвлення з вираженою дерев'яною текстурою, корпусу виконаного в кольорі Антрацит, а також чорних матових металевих ніжок, досягається модний стиль Лофт.

Тумба чудово підійде для офісного приміщення. До неї можна помістити документи в папках, сегрегатори, папір для принтера та інше. А зверху тумби можна розмістити принтер, чайник чи квіти. Глибина полиць складає 320 мм. Висота – 335 мм.

Двері тумби оснащені розсувним механізмом: внизу встановлюються колеса, а зверху напрямні, що ходять алюмінієвими рейками. Двері фіксуються у закритому положенні за допомогою стопорів.

Врізні ручки чорного матового кольору відмінно гармонують із металевими елементами, а також не заважають повному відкриванню дверей.

Металеві опори мають регульовані ніжки, за допомогою яких можна виставити тумбу на нерівній підлозі.

Розсувна тумба LS-1200-830 виготовляється на замовлення протягом 2-3 тижнів. Тому варто задуматися про її покупку заздалегідь.

Ви можете купити Тумба офісна LS-1200-830 антрацит в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Тумба офісна LS-1200-830 антрацит з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Саша Коваль 02.06.2023

Крутезна тумба, чекав 10 днів. Було б чудово, якщо було в наявності.

Олена Думкевич 06.04.2023

Рекомендую магазин!!! Швидка доставка, все вчасно, гарне обслуговування. Тумба стильна і вмістка)
Дякую!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари