Стелаж L-155 з дверцятами Loft Design

Модель:
144907

6 990 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стелаж L-155 з дверцятами Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал полиць: ЛДСП
Ширина, см: 70
Висота, см: 155
Глибина, см: 37.5
Матеріал каркаса: Метал
Кількість відкритих полиць : 4
Колір каркасу: Чорний

Стелаж L-155 з дверцятами від компанії Loft Design - це гарний стелаж середньої висоти з відкритими полицями і двома шухлядами. Стелаж легко впишеться в будь-який сучасний інтер'єр у стилі Лофт, Модерн або Скандинавський. Його можна використовувати в офісі та вдома у вітальні або спальні.

Металеві опори стелажа виготовлені з квадратної труби 25*25 мм. Міцний каркас є надійною опорою для полиць. Метал пофарбований у чорний колір, методом порошкового напилення. Завдяки такому покриттю поверхня металу має більш естетичний вигляд і тривалий термін служби. Стелаж комплектується чотирма полицями з ламінованого ДСП з красивою текстурою під масив дерева дорогих порід. Полиці для стелажа виготовлені з ламінованого ДСП завтовшки 18 мм з кромкою ПВХ по периметру завтовшки 2 мм. Завдяки регульованим ніжкам, його легко виставити навіть на нерівній поверхні. Стелаж дуже практичний і місткий. Його можна використовувати для зберігання документів, книг і каталогів, а також для виставки елементів декору, фотографій і квітів.

Унікальна особливість стелажа L-155 полягає в тому, що закритий модуль можна розмістити вище або нижче, за вашим бажанням. Так само через деякий час, ви легко його можете перемістити на інший рівень.

Стелаж L-155 з дверима зі своєю прозорою конструкцією підкреслить красу предметів, що лежать на ньому, а все, що необхідно заховати, легко вмістити в закритий відсік. А акуратне виконання деталей стелажа і геометрична гармонія конструкції підкреслює тонкий смак його власника.

Ви можете купити Стелаж L-155 з дверцятами Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стелаж L-155 з дверцятами Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари